شفا آنلاین:توصیه و تجویز استفاده از شکر قهوهای به جای شکر سفید در بیماریهای مختلف از جمله دیابت و نیز رژیم درمانی بیمورد است.
به گزارش
شفا آنلاین،محمدتقی انوشه متخصص تغذیه گفت: منشا شکر سفید و نیز شکر قهوهای از نیشکر است که با چندین بار استخراج و تصفیهی آن شکر سفید به دست میآید.
وی
ادامه داد: در روند تولید شکر سفید، شیرهای به نام ملاس به دست میآید که
با اضافه کردن آن شیره به شکر سفید، شکر قهوهای را تولید میکنند.
وی افزود: البته روشهای دیگری نیز برای تهیه شکر قهوهای وجود دارد که در کشور ما استفاده نمیشود.
محمدتقی
انوشه بیان کرد: از نظر مقدار کالری و قند شکر قهوهای تفاوت چندانی با
شکر سفید ندارد، مثلا اگر یک گرم شکر سفید دارای 400 کالری باشد همان مقدار
از شکر قهوهای دارای 370 کالری است و از نظر املاح نیز شکر قهوهای دارای
اندکی کلسیم، منیزیم، سدیم، پتاسیم میباشد اما در هر حال ارزش غذایی این
دو نوع شکر تقریبا یکسان است.
وی اضافه کرد:
توصیه و تجویز استفاده از شکر قهوهای به جای شکر سفید در بیماریهای مختلف
از جمله دیابیت و نیز در رژیم درمانی، بیمورد بوده و به هیچ وجه تاثیری در
بیماریها نخواهد داشت.