کد خبر: ۲۰۴۴۱
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۹ - ۳۰ فروردين ۱۳۹۳ - 2014April 19
در محل سازمان نظام پزشکی کشور برگزار شد:
شفا آنلاین-نشست «شیر و تندرستی» با محوریت شیر، تغذیه‌ سالم، با حضور مقامات عالی سازمان نظام پزشکی کشور، نمایندگان برنامه‌ جهانی غذا (WFP)، شرکت تتراپک و گروه بین‌المللی توسعه پایدار، در محل سازمان نظام پزشکی برگزار شد.

به گزارش شفا آنلاین، به نقل از روابط عمومی گروه بین المللی توسعه پایدار، در ابتدای این نشست که با حضور پروفسور نسرین معظمی (مشاور عالی سازمان نظام پزشکی کشور و گروه بین المللی توسعه پایدار و استاد بیوتکنولوژی)، دکتر محمود فاضل (نایب رییس شورایعالی سازمان نظام پزشکی کشور)، علی جوادی پویا (مشاور عالی رییس کل سازمان نظام پزشکی کشور و مدیرعامل گروه بین المللی توسعه پایدار)، دکتر داوود امی (معاون آموزشی و پژوهشی سازمان نظام پزشکی کشور)، دکتر احسان شمسی (مدیر ترویج اخلاق پزشکی سازمان نظام پزشکی کشور)، دکتر بهروز عباسی (مدیر آموزش همگانی سازمان نظام پزشکی کشور)، دکتر عزیز اله کمالزاده (مشاور شرکت تتراپک)، دارا دربندی (سخنگوی برنامه جهانی غذا)، دکتر شیما نقوی (سرپرست اداره ی روابط آموزشی و پژوهشی خارج از کشور سازمان نظام پزشکی کشور)، سوزان کیانی (مسوول امور و خدمات بازاریابی شرکت تتراپک) و یلدا اشتری (دستیار واحد اطلاع رسانی برنامه جهانی غذا) برگزار شد، موارد توافق شده جلسه نخست شیر و تندرستی در دفتر شرکت تتراپک، مورد بررسی و بازنگری قرار گرفت:

-برگزاری کمپین های مشترک با سازمان نظام پزشکی و افراد دست اندرکار.

-برگزاری نشستی برای ایجاد فرصت های جدید در دانشگاه های علوم پزشکی برای اطلاع رسانی فواید شیر به دانشجویان.

-طراحی برنامه ای برای پزشکان در جهت آگاه سازی آنها و مراجعانشان درباره شیر.

-اطلاع رسانی و ایجاد کمپین های «شیر برای زندگی» توسط سازمان نظام پزشکی.

-احیای کمپین «شمس» (شیر، محیط زیست، سلامت)، با همکاری سازمان نظام پزشکی و سازمان محیط زیست.

در ادامه این نشست که بر مبنای ایجاد کمیته ای چهارجانبه، متشکل از سازمان نظام پزشکی کشور، برنامه جهانی غذا، شرکت تتراپک و گروه بین المللی توسعه پایدار، برگزار شده بود، مقرر شد موضوعات زیر عملیاتی گردند:

-تعیین جامعه پزشکان عمومی، متخصصان اطفال، دندانپزشکان و متخصصان ارتوپدی به عنوان جامعه ی هدف برای آموزش های اولیه.

-برگزاری کارگاه های آموزشی برای پزشکان مناطق مختلف به ویژه متخصصان تغذیه، در راستای ترویج فرهنگ مصرف شیر با توزیع بسته های تبلیغاتی رایگان.

-فرهنگسازی و درگیر کردن اذهان عمومی با این مفهوم که «ترویج تغذیه با شیر بخشی از مسوولیت اجتماعی سازمان های مرتبط است». (با استفاده از ظرفیت و نفوذ سازمان نظام پزشکی در رسانه ها).

-به اشتراک گذاردن مفهوم ترویج تغذیه با شیر با وزارت آموزش و پرورش، سازمان هلال احمر و وزارت ارشاد به عنوان متولی فرهنگسازی در بخش عمده کشور و استفاده از ظرفیت نظام پزشکی در کنشگری مذکور.

-تدوین و ترویج برنامه های حضوری، نرم افزاری و مکاتبه ای با همکاری سازمان نظام پزشکی و وزارت ارشاد.

-تدوین و انتشار بروشورهای رایگان در اماکن و وسایل نقلیه عمومی.

-فرهنگسازی از طریق شبکه های اجتماعی و ساخت تیزرهای تلویزیونی.

-همکاری با شهرداری مناطق، فرهنگسراها و کانون های پرورش فکری.

-استفاده از ظرفیت های گروه های مختلف چون روحانیان، هنرمندان، ورزشکاران و اساتید دانشگاه در ترویج تغذیه سالم با محوریت شیر و طراحی کمپین های مختلف برای جوامع هدف.

-اصلاح سبد غذایی به ویژه در اطفال و نسل های آینده با توجه به اهداف هزاره سوم.

-همکاری با سازمان نظام پزشکی برای ترویج مصرف روزانه ی شیر غنی شده با میکروآلگ در جزیره قشم و طراحی تحقق اهداف بلندمدت تر برای ترویج آن در افغانستان، عراق و کشورهای آسیای میانه (با راهبری و هدایت خانم پروفسور معظمی).

-برگزاری سمینار برای ترویج شیر غنی شده با میکروآلگ -به عنوان یک ارزش افزوده- با حضور تولیدکنندگان شیر و آبمیوه (با راهبری و هدایت خانم پروفسور معظمی).

-همکاری با شرکت های تولیدکننده شیر برای ترویج تغذیه با شیر سالم.

-آموزش دهی به کودکان در مدارس با الهام از طرح هایی مانند پلیس مدرسه.

-برگزاری پنج کنفرانس توسط برنامه جهانی غذا با ظرفیت مجموعاً هزار تا هزار و 500 نفر، همراه با در نظر گرفتن امتیاز بازآموزی برای پزشکان و تبلیغ شیر به عنوان نوشیدنی سالم.

-استفاده از ظرفیت همایش پزشک و ورزش (به تاریخ مهرماه 1393).

-در هر مرحله از اجرای این تفاهم نامه، طرفین حق دخالت دادن اسپانسرها را به شرط موافقت دیگر اعضا، خواهند داشت.

جام جم

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: