شفا آنلاین:
سالاد باقالا و پنیر جزو انواع سالاد میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
سالاد باقالا و پنیر را می توانید در وعده پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .مواد لازم سالاد برای باقالا و پنیر
باقالای ریز 900گرم (پوست دوم آن نیز جدا شود)
روغن زیتون 4قاشق سوپ خوری
گوجه فرنگی 175 گرم (هرکدام به 4قسمت تقسیم شود)
سیر 4حبه (رنده شود)
پنیر فتا 115 گرم (خرد شود)
شوید تازه خردشده 3قاشق سوپ خوری
زیتون ساده 12عدد
نمک و فلفل به مقدار کافی
شوید تازه خردشده مقداری برای تزیین
طرز تهیه سالاد باقالا و پنیر
باقالا را در قابلمه ای حاوی آب و کمی نمک بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا بپزد.
سپس باقالای پخته را در سبدی آبکش کنید و کنار بگذارید.
تابه ای آماده کرده و روغن را در آن بریزید و روی حرارت قرار دهید.
سپس گوجه فرنگی و سیر را به آن اضافه کرده و آن قدر حرارت دهید که گوجه فرنگی ها تغییر رنگ پیدا کنند.
پنیر خرد شده را به مخلوط گوجه فرنگی و سیر اضافه کنید و مدت یک دقیقه حرارت دهید.
در پایان کاسه ای بلوری آماده کرده و باقالا را به همراه مخلوط گوجه فرنگی، سیر، پنیر و همچنین شوید و زیتون در آن بریزید.
کمی هم نمک و فلفل اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
سپس مقداری شوید تازه روی سالاد بریزید و آن را خالی یا با کمی نان میل کنید.
نکات
1. می توانید ابتدا باقالا را با پوست دوم پخته و سپس مغز آن را جدا کنید.
2. برای آنکه این سالاد کمی ترش مزه شود، مقداری آبلیمو ترش هم به آن اضافه کنید.
3. با توجه به اینکه در این سالاد از پنیر فتا استفاده شده است، ابتدا آن را بچشید. در صورتی که شور بود دیگر لازم نیست نمک اضافه کنید