بسیاری از نوشیدنیهای شیرین و سایر غذاهای فرآوری شده حاوی قندهای دارای فروکتوز مانند سوکروز و شربت ذرت با فروکتوز بالا (HFCS) هستند.
شفا آنلاین:مصرف رژیم غذایی با مقادیر زیاد قندهای دارای فروکتوز در دوران بارداری یا در دوران شیردهی احتمال ابتلای فرزندان را به کبد چرب، چاقی یا دیابت نوع 2 افزایش میدهد.
بسیاری از نوشیدنیهای شیرین و سایر غذاهای فرآوری شده حاوی قندهای دارای فروکتوز<Fructose m> مانند سوکروز و شربت ذرت با فروکتوز بالا (HFCS) هستند. مصرف زیاد این قندها یکی از علل عمده ابتلا به چاقی و دیابت نوع 2 هستند. مطالعات کمی اثر رژیم غذایی سرشار از قندهای حاوی فروکتوز را در دوران بارداری و پس از آن بر فرزندان نشان دادهاند. نتایج مطالعه حاضر نشان داد که اگر رژیم غذایی مادر در دوران بارداری و به ویژه بعد از آن و در دوران شیردهی سرشار از قندهای حاوی فروکتوز باشد اثر منفی بر سلامت متابولیک فرزندان داشته و ضمن بروز کبد چرب در فرزندان، احتمال ابتلای آنها را به چاقی یا دیابت نوع 2 در آینده افزایش میدهد.سپید
منبع: Your Doctor