کد خبر: ۱۶۶۳۰۷
تاریخ انتشار: ۰۷:۴۵ - ۲۲ شهريور ۱۳۹۶ - 2017September 13
پرمویی همراه با اختلالات قاعدگی، پرمویی همراه با افزایش آندروژن در بدن مانند کلفت شدن صدا ، طاسی ، نازک شدن موی سر و پر مویی همراه با چاقی یا دیابت نشان دهنده ابتلاء به هیرسوتیسم است.
شفا آنلاین:یک متخصص غدد با اشاره به درمان هیرسوتیسم در زنان گفت: پرمویی همراه با اختلالات قاعدگی، چاقی و دیابت باید توسط پزشک بررسی و درمان شود.

به گزارش شفا آنلاین:مهران زمان‌زاده در ارتباط با علت پرمویی در زنان<Pregnancy in women> یا هیرسوتیسم اظهار کرد:یکی از مشکلات شایع و ناراحت کننده در بسیاری از خانم‌ها هیرسوتیسم یا پرمویی است که رشد این موها بسیار زیاد بوده و حالت مو به صورت ضخیم و تیره رنگ که درنواحی سینه ،کمر و پشت لب رشد می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه در صورتی که با مشکل هیرسوتیسم یا پرمویی مواجه شدید حتما  باید به متخصص غدد مراجعه شود، افزود: پرمویی همراه با اختلالات قاعدگی، پرمویی همراه با افزایش آندروژن در بدن مانند کلفت شدن صدا ، طاسی ، نازک شدن موی سر و پر مویی همراه با چاقی یا دیابت نشان دهنده ابتلاء به هیرسوتیسم است.

این متخصص غدد با اشاره به اینکه واکنش متفاوت بدن نسبت به هورمون‌های زنانه و مردانه از جمله عواملی است که نقش بسیار زیادی در پرمویی دارد، ادامه داد: در بدن زنان کمی هورمون تستوسترون وجود دارد که بسیار طبیعی است البته در برخی مواقع وجود یک سری از مشکلات باعث تولید بیشتر تستوسترون در بدن می شود در نتیجه رشد موهای مبتلایان بیشتر شبیه با مردان می‌شود.

زمان‌زاده درمورد عوارض پر مویی گفت: افرادی که به مشکل پر مویی یا هیرسوتیسم مبتلا هستند اغلب دچار خجالت و شرمندگی می‌شوند و در روحیه آنها تاثیر به‌سزایی دارد.

وی در ارتباط با نحوه تشخیص پرمویی و درمان آن خاطرنشان کرد: با استفاده از انجام آزمایش خون به صورت سرپایی می‌توان تشخیص دارد که فرد دچار پرمویی است.

این متخصص غدد گفت: استفاده از داروهای ضدبارداری باعث کاهش سطح آندروژن می‌شود و سیکل قاعدگی را منظم می‌کند لذا تحت نظر پزشک معمولاً بعد از ۶ تا ۱۲ ماه استفاده کردن از قرص‌های ضد بارداری پرمویی بهبود نسبی پیدا می‌کند.

زمان‌زاده با اشاره به استفاده از اسپیرونولاکتون تحت نظر پزشک افزود : این دارو برای درمان فشار خون بالا تجوز می‌شود که باعث متوقف شدن اثرات آندروژن در بدن می‌شود. البته فرد باید توجه داشته باشد در نهایت این پزشک است که با توجه به نوع ومشکل بیماری بهترین روش را به شما توصیه می‌کند.سلامت

برچسب ها: پرمویی ، قاعدگی ، زنان
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: