کد خبر: ۱۶۴۴۰۹
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۰ - ۰۶ شهريور ۱۳۹۶ - 2017August 28
برخی از مواد غذایی باعث کاهش سطح قند خون می‌شوند که در ادامه به بررسی این مواد غذایی می‌پردازیم
شفاآنلاین>تغذیه> برخی از مواد غذایی باعث کاهش سطح قند خون می‌شوند که در ادامه به بررسی این مواد غذایی می‌پردازیم.

به گزارش شفاآنلاین، پیاز و سیر باعث افزایش میزان انسولین خون می‌شوند، هر چقدر مصرف این مواد بیشتر باشد، قند خون(Blood) بیشتر کاهش پیدا می‌کند.

شنبلیله باعث تحریک لوزالمعده برای ترشح انسولین می‌شود؛ با برگهای آن سوپ بپزید و با آب غوره میل کنید.

هر روز 25 گرم اسفرزه را در آب سرد بریزید و خوب به هم بزنید و آن را دائم به جای آب خوردن، بنوشید.

عرق شنبلیله، عرق گردو و عرق بوقناق (روزی دو قاشق غذاخوری به طور اختصاصی) برای کاهش قند خون مفیدند.

برای صبحانه از سیب و خیار و کاهو استفاده کنید.

بیماران می‌توانند از دم‌کرده دارچین به جای چای(Tea) استفاده کنند که مفید است.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: