شفا آنلاین>سلامت>سازمان بهداشت جهانی با همکاری وزارت بهداشت پاکستان برنامههای ویژه را برای کاهش بیماران هپاتیت در این کشور اجرا میکند.
به گزارش شفا آنلاین، سازمان بهداشت جهانی(WHO) اعلام کرد اتخاذ تدابیر ویژه میتواند تعداد کسانی را که بر اثر شیوع بیماری هپاتیت جان خود را در پاکستان از دست میدهند، کاهش دهد.
سازمان بهداشت جهانی با همکاری وزارت بهداشت(Ministry of Health) پاکستان برنامههای ویژه را برای کاهش بیماران هپاتیت در این کشور اجرا میکند.
سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد اگر اقدامات لازم انجام شود تا سال 2030 هپاتیت در پاکستان ریشهکن میشود.
دکتر محمد نماینده سازمان بهداشت جهانی در پاکستان ابراز امیدواری کرد با اقدامات ویژه و آگاهی دادن به مردم بتوان تعداد مبتلایان به هپاتیت(hepatitis) در این کشور را کاهش داد.
وی افزود: اگر درست عمل شود تعداد قربانیان بیماری هپاتیت در پاکستان نیز کاهش خواهد یافت.
27 شهرستان پاکستان از نقاط خطر برای گسترش بیماری هپاتیت شناخته شدهاند.
این گزارش میافزاید: 10 شهر در ایالت پنجاب، 8 شهر در ایالت بلوچستان، 5 شهر در ایالت سند و 4 شهر در ایالت خیبرپختونخواه در معرض خطر شیوع هپاتیت هستند.
بیشترین شیوع بیماری هپاتیت در منطقه «وهاری» از توابع ایالت پنجاب مشاهده شده این در حالی است که شهرستان «موسی خیل» در بلوچستان در رتبه بعدی قرار دارد.
کمترین شیوع بیماری هپاتیت در منطقه «سوات» از توابع ایالت خیبرپختونخواه مشاهده شده و فقط 3 درصد مردم این منطقه به هپاتیت مبتلا شدهاند.
در بین کشورهایی که بیماری هپاتیت در آنها شیوع پیدا کرده پاکستان در رتبه دوم قرار دارد.
دولت مرکزی پاکستان اعلام کرد که به 9 شرکت داروسازی دستور داده شده داروهای ارزانقیمت برای درمان هپاتیت تولید کنند.
داروهای درمان هپاتیت در پاکستان بسیار گران است و در بیشتر موارد بیماران باید خودشان این دارو را به شرکت داروساز سفارش دهند.
هپاتیت نوعی بیماری ویروسی در انسانها است که بیشتر به کبد آسیب میرساند و میتواند واگیردار باشد.
بیماری هپاتیت از طریق لوازم شخصی مانند شانه و مسواک همچنین سوزنهای آلوده انتقال پیدا میکند و میتواند ظرف مدت کوتاهی تعداد زیادی از افراد را مبتلا کند.