کد خبر: ۱۵۵۰۳۵
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۵ - ۱۹ خرداد ۱۳۹۶ - 2017June 09
با بررسی‌هایی که در مقالات و کنگره‌ها انجام می‌دهیم متوجه حضور محدود محققان در حوزه واکسن شده‌ایم. قطعا اگر محقق کافی در اختیار داشتیم وضع خیلی بهتر بود

شفا آنلاین>سلامت>رئیس انستیتو پاستور با اشاره به اینکه مشکل حوزه واکسن کمبود محقق است، ‌گفت: اینکه ما به نحوی باید سودها را در عرضه واکسن بالا ببریم که رقابت افزایش یابد امری اجتناب ناپذیر است.

به گزارش شفا آنلاین،مصطفی قانعی با بیان اینکه مشکل اصلی در کشور این است که محققین کمتر در امر واکسن تحقیق می‌کنند، اظهار کرد: بیشتر محققان به دلیل ازدیاد مشتری و قیمت بالا به حوزه دارو وارد شده و در این حوزه به امر تحقیق می‌پردازند.

رئیس انستیتو پاستور افزود: با بررسی‌هایی که در مقالات و کنگره‌ها انجام می‌دهیم متوجه حضور محدود محققان در حوزه واکسن(vaccine) شده‌ایم. قطعا اگر محقق کافی در اختیار داشتیم وضع خیلی بهتر بود.

وی با بیان اینکه کل هیات علمی انستیتو پاستور در حدود 140 نفر هستند،‌ گفت: در مجموع برای رقابت در سطح بین‌المللی این تعداد محقق برای ماموریت‌های مربوط به واکسن کافی نیست.

قانعی تصریح کرد: در دنیا روی 300 نوع واکسن تحقیق می‌شود که طبق گزارش مجله تایمز انتظار می‌رود با موفقیت برخی از این 300 نوع تا حدود 30 سال آینده عمر انسان را بتوان تا 130 سال افزایش داد.

رئیس انستیتو پاستور تاکید کرد: به نظر می‌رسد ما باید با اعتبارات دولتی و با حمایت دولت در حوزه واکسن ورود کنیم چراکه بالاترین صرفه اقتصادی در واکسن است.

وی با بیان اینکه یک دلار در واکسن هزینه می‌شود 20 دلار برمی‌گردد، ادامه داد: مشکل اصلی ما کمبود محقق است؛ محقق باید خود را وقف کند زیرا اگر محققین عمرشان را برای یک واکسن صرف کنند در 10 یا 15 سال به یک واکسن دست می‌یابند.

قانعی با اشاره به اینکه محققان چندان مشکل مالی در امر تحقیق ندارند، تاکید کرد: اینکه ما به نحوی باید سودها را در عرضه واکسن بالا ببریم که رقابت افزایش یابد امری اجتناب ناپذیر است. البته این معضل در کل دنیا وجود داشته و همواره رقابت در حوزه دارو بیشتر بوده است.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: