کد خبر: ۱۴۷۷۶۹
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۰ - ۱۷ فروردين ۱۳۹۶ - 2017April 06
مصرف یک وعده بزرگ غذای چرب، حساسیت بدن به انسولین را کاهش می‌دهد. در نتیجه خوردن غذاي چرب به‌ طور فوری میزان‌های چربی مرتبط با بیماری قلبی را بالا می‌برد
شفا آناین>سلامت>اگر هر از چند گاهی چیز برگر می خورید، بهتر است دیگر هرگز همبرگر و چیز برگر نخورید! زیرا خوردن حتی یک چیزبرگر هم باعث اختلال در سوخت و ساز کبد می گردد.

به گزارش شفا آنلاین،کارشناسان حوزه بهداشت و سلامت هشدار داده‌اند که مصرف یک وعده بزرگ غذای چرب، حساسیت بدن به انسولین(Insulin) را کاهش می‌دهد. در نتیجه خوردن غذاي چرب به‌ طور فوری میزان‌های چربی مرتبط با بیماری قلبی را بالا می‌برد.

بدن‌ ما در ابتدا می تواند از این ضربه ناشی از خوردن غذای چرب بهبود یابد، اما در صورتی که این کار به صورت عادتی منظم درآید، ممکن است آسیب‌های مزمن ایجاد کند.

پژوهشگران مرکز دیابت(Diabetes) آلمان در دوسلدورف آلمان، با انجام آزمایش بر ۱۴ مرد ۲۰ تا ۴۰ ساله سالم لاغر اندام، آنها را واداشتند که یک دوز روغن پالم با طعم وانیل بخورند. مقدار چربی‌های اشباع‌ شده در این روغن پالم معادل چربی‌های اشباع‌شده در یک چیزبرگر به همراه یک ظرف بزرگ سیب‌زمینی سرخ‌کرده بود.

آزمایش‌ها نشان داد که روغن پالم باعث افزایش فوری تجمع چربی در کبد و افزایش تولید قند در کبد، در نهایت کاهش حساسیت به انسولین می گردد.این تغییرات ممکن است در درازمدت به دیابت نوع ۲ منجر شود.

کبد چرب(Fatty Liver) نیز باعث بروز بیماری های خطرناک بسیاری برای این عضو و دیگر اعضای بدن می گردد.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: