به گزارش شفاآنلاین،عباسعلی پوربافرانی با تاکید بر لزوم رعایت نکات بهداشتی در ایام نوروز،گفت: رعایت نکات بهداشتی مهمترین راهکار پیشگیری از بیماری های گوارشی و مسمویت ها در ایام نوروز است.
نماینده مردم نائین در مجلس شورای اسلامی،<parliament> در رابطه با برنامه و طرح سلامت نوروزی وزارت بهداشت در ایام نوروز، گفت: وزارت بهداشت طرح و برنامه نظارت بر اماکن تفریحی و رستورانها را در روزهای پایانی اسفند تا بعد از پایان تعطیلات نوروز اجرا میکند که در این طرح کشیک های نوروزی، برنامه نظارتی و بازرسی از رستوران ها و مراکز مورد توجه قرار می گیرد.
عدم رعایت نکات بهداشتی در ایام نوروز شیوع بیماری های گوارشی<digrstive diseases> را به دنبال دارد
پوربافرانی با بیان اینکه عدم رعایت نکات بهداشتی در ایام نوروز شیوع بیماری های گوارشی را به دنبال دارد، گفت: پیشگیری از بیماری های گوارشی در ایام نوروز مستلزم رعایت بهداشت فردی و بهداشت عمومی است که در این راستا متولیان بهداشت عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، معاونت بهداشتی و درمانی وزارت بهداشت و همچنین سازمان غذا و دارو هستند.
تاکید بر لزوم تشدید نظارت بر حوزه بهداشت محیط و مواد غذایی در ایام نوروز/ ضرورت رعایت نکات بهداشتی از سوی مردم
این نماینده مردم در مجلس دهم، با تاکید بر لزوم تشدید نظارت بر حوزه بهداشت محیط و مراکز عرضه کننده مواد غذایی در ایام نوروز و همچنین رعایت نکات بهداشتی از سوی مردم، تصریح کرد: به دلیل افزایش میزان مسافرت ها و همچنین استفاده مردم از رستوران ها در ایام نوروز به صورت جدی نیاز است کارشناسان بهداشت مانند گذشته با تشدید نظارت بر مواد غذایی مورد استفاده در رستوران های بین راهی متخلفان را شناسایی و امنیت سلامت مردم را مورد توجه قرار دهند.
در سفرهای نوروزی باید مواد غذایی از مراکز مجاز و مورد تایید وزارت بهداشت تهیه شود
نماینده مردم نائین در مجلس دهم، با بیان اینکه در سفرهای نوروزی باید مواد غذایی از مراکز مجاز و مورد تایید وزارت بهداشت تهیه و تامین شود، تصریح کرد: مردم باید از تناول غذا و آبی که از سلامت آن اطمینان ندارند خودداری کرده و از سلامت مواد غذایی مصرفی اطمینان حاصل کنند.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، بر لزوم توجه بیشتر به برچسب مواد غذایی برای پیشگیری از مسمومیت ها در تعطیلات نوروزی تاکید کرد و افزود: مواد غذایی بسته بندی شده حتما باید دارای شماره مجوز بهداشتی، تاریخ تولید و انقضا باشد؛ به صورت جدی باید هنگام خرید مواد غذایی به اطلاعات درج شده روی بر چسب یا بسته بندی محصولات توجه کرد.