ادویه جات با ایجاد احساس سیری میل شدید به غذا را کنترل و ظاهر و طعم غذا را بهتر میکنند. غذاهای خوشمزه و با ظاهر خوب احساس رضایت خاطر بیشتری ایجاد میکنند. اگر غذا رضایت بخش نباشد، احتمال پرخوری در شما افزایش می یابد.عادت کنید به خوراکیها و میان وعده هایی که قبلا درست میکردید ادویه اضافه کنید. مثلا اگر میخواهید رنگ سبز بد سوپ عدس را تغییر دهید، به آن زردچوبه اضافه کنید تا زرد شود.اگر میخواهید مزه خوراک مرغ شیرین خود را تغییر دهید کمی فلفل به آن اضافه کنید و...9 ادویه زیر میتوانند به کاهش وزن کمک کرده و عطر و طعم طبیعی را به غذای شما اضافه کنند:
جینسینگ
برخی از انواع جینسینگ میتواند
سوخت و ساز بدن را زیاد کرده و انرژی را افزایش دهد. با توجه به تحقیق
دانشگاه مریلند، جینسینگ Panax به طور خاص دارای خواص کاهش وزن است.
فلفل قرمز
فلفل
قرمز با عنصر اصلی خود یعنی، کپسایسین، بدن را گرم کرده و به سوزاندن چربی
کمک و اشتها را سرکوب میکند. همچنین با توجه به پژوهشهای انجام شده در
دانشگاه پاردو، با افزایش سوخت و ساز بدن، سبب میشود بدن کالری بیشتری
بسوزاند.
دارچین
دارچین، قند خون و کلسترول LDL
(نوع بد) را کاهش میدهد. مطالعات نشان میدهند که این ماده میتواند سوخت و
ساز بدن و سطح انسولین را افزایش دهد و این یعنی کاهش احتمال ابتلا به
دیابت. برای ایجاد طعم شیرینی از دارچین استفاده کنید.
فلفل سیاه
این
ادویه محبوب خانوادهها میتواند سوخت و ساز بدن را از طریق ماده اصلی آن،
یعنی پپرین افزایش دهد. فلفل سیاه نه تنها به بهبود هضم غذا کمک میکند بلکه
موجب افزایش سرعت سوزاندن چربی نیز میگردد. بر اساس تحقیق دانشگاه
اوکلاهما، در واقع، فلفل سیاه میتواند به طور بالقوه به اندازه راه رفتن به
مدت 20 دقیقه، کالری بسوزاند.
خردل
خردل در
واقع یک ماده عالی برای کاهش وزن است. محققان موسسه پلی تکنیک دانشگاه
آکسفورد انگلستان میگویند که یک قاشق چایخوری میتواند سرعت متابولیسم را
تقریبا 25 درصد افزایش دهد.
زردچوبه
زردچوبه،
این ادویه نارنجی روشن، به شکستن چربی و به تنظیم متابولیسم بدن کمک میکند.
با توجه به تحقیقات دانشگاه کلمبیا زردچوبه همچنین در کاهش خطر ابتلا به
دیابت موثر است.
زنجبیل
مطالعات نشان میدهند که
زنجبیل میتواند اشتها را سرکوب کرده و به هضم غذا کمک کند، سموم را از بدن
خارج کرده و با بالا بردن درجه حرارت بدن به افزایش متابولیسم منجر شود. چه
کسی میدانست که زنجبیل این همه قدرت دارد؟
هل
هل موجب افزایش متابولیسم و کاهش چربی اشباع شده میگردد. همچنین میتواند به هضم سالم غذا کمک کند.
زیره
زیره
ضمن اینکه به مراحل هضم غذا و تولید انرژی کمک میکند، سیستم ایمنی بدن را
نیز تقویت میکند. با توجه به برخی از پژوهشها همچنین ممکن است برای کسانی
که مبتلا به آسم ، ورم مفاصل ، بیماریهای کلیه و سرطان روده بزرگ هستند نیز
مفید باشد.
از این مطالب برای سلامتی ، بهبود شیوه زندگی و پیشگیری از
بیماری های خود و عزیزانتان استفاده فرمایید و در صورتی که مطلب را مفید
تشخیص دادید لطفا آن را به اشتراک بگذارید و ما را به دیگران معرفی نمایید .
پزشک آنلاین