غذاهای مورد استفاده روزانه افراد میتواند موجب افزایش نشاط, سرزندگی و کاهش اضطراب شود و به بیان دیگر غذاها نقش زیادی را در کاهش استرس و افسردگی دارند.
شفا آنلاین>تغذیه>عضو انجمن علمی طب سنتی ایران گفت: غذاهای سرخ کردنی, گوشت گاو و گوساله، شترمرغ، ماهی نمکسود، سیرابی، پاچه، پنیر کهنه، سوسیس و کالباس کلم، گل کلم، بادمجان، سیب زمینی، گوجه فرنگی، قارچ، عدس, غذاهای تند و شور و ترش در بروز افسردگی و استرس نقش دارند.به گزارش شفا آنلاین،فاطمه معینی درباره تغذیه مناسب برای کاهش استرس و افسردگی اظهار داشت: با
وجود پیشرفت تکنولوژی و گسترش شهرنشینی که موجب فراهم شدن آسایش بیشتر و
راحت شدن زندگی انسان شده اما متأسفانه امروزه شاهد افزایش میزان استرس و
افسردگی در جوامع بشری هستیم. به گفته وی عوامل متعددی مانند
ورزش، تغذیه و محیط زندگی در کاهش استرس نقش دارد و اهمیت نقش تغذیه در
سلامتی،کاهش استرس و افسردگی انکار ناپذیر است. عضو انجمن
علمی طب سنتی ایران خاطرنشان کرد: غذاهای مورد استفاده روزانه افراد
میتواند موجب افزایش نشاط, سرزندگی و کاهش اضطراب شود و به بیان دیگر
غذاها نقش زیادی را در کاهش استرس و افسردگی دارند. معینی
تصریح کرد: غذاهایی که موجب بروز افسردگی و استرس میشوند را نباید زیاد
مصرف کرد که میتوان به غذاهای سرخ کردنی, گوشت گاو و گوساله، شترمرغ، ماهی
نمکسود، سیرابی، پاچه، پنیر کهنه، سوسیس و کالباس اشاره کرد. وی
متذکر شد: همچنین کلم، گل کلم، بادمجان، سیب زمینی، گوجه فرنگی، قارچ،
عدس، نخود سبز، لوبیا سبز ، باقلا، غذاهای تند و شور و ترش، تره، سیر،
پیاز، خردل نیز در بروز افسردگی و استرس نقش دارند. عضو
انجمن علمی طب سنتی ایران یادآور شد: تمام غذاها و میوههای ترش و ترشیجات،
چای پررنگ، قهوه، نسکافه، کمخوابی و گرسنگی برای افراد دچار استرس و
افسردگی بسیار مضر است و باعث تشدید علایم میشود همچنین شام نخوردن و
گرسنه خوابیدن در شب نیز بسیار مضر است.