شفا آنلاین:خیار غنی از آنتی اکسیدان هایی مانند
ویتامین آ، ث و کاروتن بتا می باشد. این آنتی اکسیدان ها ایمنی بدن را
افزایش میدهند و به از بین بردن عفونت ها کمک می کنند.
به گزارش شفا آنلاین،پیش از مصرف
خیار در دوران بارداری به این نکته توجه کنید که خیار باعث واکنش های
آلرژیک می شود. بنابراین پیش از مصرف آن با پزشک خود مشورت کنید.
مزایای مصرف خیار در دوران بارداری
خیار کم کالری است و باعث افزایش وزن نمی شود.
پوست خیار غنی از فیبر است. بنابراین باعث رفع یبوست در بارداری می شود.
خیار غنی از آنتی اکسیدان هایی مانند ویتامین آ، ث و کاروتن بتا می باشد. این آنتی اکسیدان ها ایمنی بدن را افزایش میدهند و به از بین بردن عفونت ها کمک می کنند.
خیار غنی از ویتامین ث، ب یک، ب دو، ب سه، فولیک اسید، روی، پتاسیم، منیزیم و آهن است که برای رشد جنین مناسب می باشند.
خیار حاوی ویتامین ب است که باعث بهتر شدن حالت روحی می شود. هنگامی که حال روحی مادر خوب است جنین نیز بهتر رشد می کند.
باید در طول بارداری الاستیسیته پوست افزایش یابد. کولاژن موجود در خیار باعث افزایش الاستیسیته می شود.
خیار قند خون را پایین نگه می دارد. سدیم و مواد معدنی موجود در خیار به تنظیم فشار خون نیز کمک می کنند.