کد خبر: ۱۳۵۴۳۱
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۰ - ۰۲ دی ۱۳۹۵ - 2016December 22
معاون وزیر کشور اعلام کرد:
معاون وزیر کشور اظهار کرد: با توجه به تنگناهایی که دولت با آن مواجه است، کشاورزان باید رغبت بیشتری برای بیمه کردن محصولات خود داشته باشند و محصولاتشان را به موقع بیمه کنند.
شفاآنلاین>بیمه و بانک> معاون وزیر کشور گفت: یک هزار و 350 میلیارد تومان در سال 95 در اختیار صندوق بیمه کشاورزی قرار گرفته است.

به گزارش شفاآنلاین،اسماعیل نجار شامگاه چهارشنبه در نشست شورای هماهنگی بحران استان مرکزی افزود: سال گذشته یک هزار میلیارد تومان پیش بینی شده بود که بخشی محقق و بخشی نیز توسط بانک کشاورزی تامین شد.
وی اظهار کرد: با توجه به تنگناهایی که دولت با آن مواجه است، کشاورزان باید رغبت بیشتری برای بیمه کردن محصولات خود داشته باشند و محصولاتشان را به موقع بیمه کنند.
رئیس سازمان مدیریت بحران گفت: هم اکنون حدود 50 درصد برخی محصولات کشاورزی بیمه و مرغداری ها محصولات خود را تا 100 درصد در برابر حوادث غیرمترقبه بیمه کرده اند.
نجار افزود: با توجه به تغییر اقلیم، سرمازدگی، خشکسالی و گرد و غبار ضروری است بخش بیمه، دامنه فعالیت خود را افزایش دهد.
استاندار استان مرکزی نیز از همکاری و تعامل دستگاهها در کنترل بیماری آنفولاانزا قدردانی کرد و گفت: با تلاش مجموعه دستگاه های استان از گستردگی بیماری جلوگیری شده است.
محمود زمانی قمی بیان کرد: تلاش برای مهار و جلوگیری از گسترش ویروس آنفولانزای حاد پرندگان باید با جدیت ادامه یابد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی گفت: در آبان ماه امسال 619 میلیارد تومان به علت سرمازدگی به محصولات زراعی و باغی این استان خسارت وارد شده است.
علی بابایی افزود: برای تقویت صندوق بیمه محصولات کشاورزی از محل مصوبه هیات دولت، باید 75 میلیارد تومان اختصاص داده شود.
وی اظهار کرد: صندوق بیمه استان سال 94 و 95 ، هشت و نیم میلیارد تومان بابت غرامت بدهکار است و اکنون برای کمک به خسارت با کسری موجودی مواجه است.
بابایی توضیح داد: اختصاص 220 میلیارد تومان تسهیلات با کارمزد 10 درصد برای احیای این صندوق ضروری است.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست استان مرکزی نیز گفت: 694 قطعه پرنده به علت آلوده بودن به ویروس آنفولاانزا حاد پرندگان در تالاب میقان اراک تلف شدند.
حسینعلی ابراهیمی کارنامی افزود: سال گذشته نیز این استان با طاعون نشخوار کنندگان مواجه بود که 600 تا 700 راس تلفات داشت.
رئیس سازمان دامپزشکی استان مرکزی گفت: تاکنون پنج واحد مرغداری تخم گذار به ویروس آنفولاانزا حاد پرندگان در این استان مبتلا شده اند.
محسن شانقی افزود: در اطراف تالاب میقان اراک 35 واحد مرغداری و 16 روستا با جمعیت 900 هزار قطعه پرنده در خطر ابتلا هستند.
وی اظهار کرد: در صورت گسترش سیطره ویروس آنفولانزای حاد در جمعیت طیور، حدود 21 میلیارد ریال خسارت پدید می آید.
وی توضیح داد: پیشنهاد می شود، 10 میلیارد تومان به صندوق بیمه پرداخت و پنج میلیارد تومان اعتبار برای بهداشت و بیماری دامی ناشی از خشکسالی در نظر گرفته شود.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: