یافته های تحقیقاتی محققان دانشگاه چالمرز سوئد نشان می دهد کودکانی که تا قبل از ۱۱ ماهگی در معرض مصرف ماهی و تخم مرغ که منابع اصلی اسیدهای چرب اُمگا-۳ هستند، قرار می گیرند کمتر در معرض ریسک ابتلا به آلرژی ها قرار دارند.
کارین جانسون، عضو تیم تحقیق، در این باره می گوید: «به نظر می رسد مصرف ماهی در خانواده موجب کاهش ریسک ابتلا به آلرژی ها می شود.»
به گفته محققان کودکانی که در اوایل زندگی شان ماهی، تخم مرغ و آرد می خورند کمتر مبتلا به آلرژی ها می شوند، چراکه میزان اُمگا-۳ خون شان بالاتر است.
نتایج نشان داد در هنگام تولد و همچنین در سن ۴ ماهگی، کودکان سالم تر دارای نسبت بیشتر اسید چرب اُمگا-۳ در خون شان بودند. سطح اُمگا-۳ با مصرف ماهی چرب توسط مادر مرتبط است.
به گفته جانسون، مادر کودکان دارای میزان بالای اُمگا-۳ در خون شان در طول بارداری و شیردهی ماهی بیشتری مصرف کرده اند.