این متخصص اورولوژی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: سعی شده در این کنگره از حضور اساتید برجسته کشور که در این حوزه فعالیت میکنند بهره مند شویم و تجربیاتشان را در اختیار همکاران قرار دهیم.
علامه عنوان کرد: هدف این است که روشهای استفاده از لیزر را به عنوان یک درمان جدید که در حال گسترش است را استاندارد سازی کنیم و مقایسه کنیم این روش را با درمانهایی که قبل از لیزر وجود داشته است.
وی ادامه داد: در حال حاضر بسیاری از درمانها به سمتی رفتند که لیزر را بهعنوان استاندارد طلایی درمان قرار دادند به عنوان مثال در سنگ شکنیهای حالب درمان انتخابیاش، استفاده از لیزر است و در عملهای پروستات تا یک زمانی کسی توجه به لیزر نمیکرد، اما در حال حاضر لیزر به عنوان یک انتخاب خوب در برخی از بیماران معرفی شده است.
علامه اظهار داشت: زمانی لیزر را فقط برای کسانی استفاده میکردند که به دلیل مشکلات انعقادی که خونریزی در آنها زیاد بود استفاده میکردند، ولی الان در بسیاری از بیماریها و حتی در چاپ جدید رفرنس کتب رشته اورولوژی بهعنوان یک انتخاب درمان مناسب قرار گرفته است.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: حیطه درمانی لیزر در حال پیشرفت است و خوشبختانه بیمارستان شهدای تجریش در زمینه عملهای ترمیمی اورولوژی، استفاده لیزر در تنگیهای مجرا و تنگی مثانه، کاربرد لیزر در اورولوژی اطفال خدمات بسیاری را به بیماران ارائه میدهد.
وی خاطرنشان کرد: این کنگره دارای 10 امتیاز بازآموزی است و متخصصین جهت اطلاعات بیشتر و ثبتنام میتوانند به آدرس اینترنتی www.laser.sbmu.ac.ir مراجعه کنند.
دبیر اجرایی دومین کنگره کاربرد لیزر در اورولوژی عنوان کرد: این کنگره به همت مرکز تحقیقات کاربرد لیزر در علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و با همکاری انجمن اورولوژی، اندو اورولوژی و لاپاراسکوپی از 18 تا 19 آذرماه جاری برگزار میشود.