کد خبر: ۱۲۸۳۷۱
تاریخ انتشار: ۰۷:۱۵ - ۰۵ آبان ۱۳۹۵ - 2016October 26
مطالعات جدید محققان ژاپنی حاکی از آن است که پیاز حاوی ترکیباتی است که مانع از رشد و تکثیر سلول‌های سرطان تخمدان می‌شود.
شفا آنلاین:  مطالعات محققان دانشگاه کوماموتو در ژاپن نشان می‌دهد ترکیباتی به نام اونیوئین A یا ONA در پیاز وجود دارد که رشد سلول‌های سرطان تخمدان نوع اپی‌تلیالی، شایع ترین نوع این سرطان را کاهش می‌دهد. این مطالعات بیانگر آن است که ترکیبات پیاز پاسخ ایمنی ضد تومور لنفوسیت‌های میزبان را تحریک می‌کنند.

به گزارش شفا آنلاین:بررسی مدل‌های حیوانی نشان می‌دهد ترکیبات پیاز علاوه بر کاهش نرخ رشد سلول‌های سرطانی، از تکثیر آنان نیز جلوگیری کرده و ویتامین C موجود در آن، با تشکیل رادیکال‌های آزاد عامل سرطان مبارزه می‌کند. سرکوب سلول‌های سرطان تخمدان با ترکیبات موجود در پیاز، هیچ عارضه جانبی به همراه ندارد.

       سرطان تخمدان بعد از سرطان‌های ریه، سینه، روده و لوزالمعده پنجمین سرطان کشنده در زنان است. این تحقیقات در نشریه Scientific Reports منتشر شده است.سپید

MedicalXpress
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: