کد خبر: ۱۲۷۴۰
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۹ - ۱۳ بهمن ۱۳۹۲ - 2014February 02
شفا آنلاین:اگرچه قورباغه و سوسمار سال‌هاست که در منوی رستوران‌های ایالت «فلوریدا»ی آمریکا وجود دارد اما به تازگی مارهای پیتون نیز به درون منوی غذای آمریکایی‌ها خزیده‌اند.
به گزارش شفا آنلاین، به تازگی یک پیتزافروشی در ایالت فلوریدای آمریکا پیتزایی با گوشت پیتون برمه‌ای به مشتریان ارائه می‌دهد. این پیتزا به «پیتزای اورگلیدز» معروف است و این عنوان از پارک ملی فلوریدا گرفته شده که در آن مارها به عنوان گونه‌های مهاجم برای حفاظت از طبیعت شکار می‌شوند.   صاحب این پیتزافروشی می‌گوید: مردم همیشه درباره این پیتزا صحبت می‌کنند که نظر برخی از آنها مثبت است و برخی نیز نظر منفی دارند. اما برای ما نظرات منفی مهم نیست چون واقعیت این است که ما می‌توانیم این پیتزا را درست کنیم و خیلی هم خوشمزه است.   «مایک» که یک توریست است درباره تجربه خود از خوردن پیتزای پیتون می‌گوید: خوب است اما کمی سفت است.   همسر وی نیز اضافه می‌کند: طعم آن شبیه مرغ است اما گوشت سفت‌تری دارد.   به نقل از خبرگزاری فرانسه، ایده طبخ پیتزای پیتون وقتی به ذهن «دانیل» و شریکش «مایک گوکین» رسید که آنها در اخبار تلویزیون گزارشی را از ایجاد مشکلات مارها در پارک ملی «اورگلیدز» مشاهده کردند.   در این پیتزا همچنین از سوسیس تمساح و پای قورباغه نیز استفاده می‌شود. این پیتزا با وجود قیمت بالای 45 دلاری، مشتریان خاص خود را دارد. ک/س ایسنا
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: