شفا آنلاین:رییس سازمان بهزیستی کشور گفت، نیازمند حضور پررنگ تر پلیس در مباحث و مداخلات اجتماعی هستیم.
به گزارش شفا آنلاین،از پایگاه خبری پلیس، «همایون هاشمی» درباره تعامل بین پلیس به عنوان دستگاه مبارزه و مقابله و سازمان بهزیستی به عنوان ارگان پیشگیری و درمان کننده آسیب های اجتماعی، گفت: تا کنون همکاری های خوب و مطلوبی بین دو سازمان برقرار بوده و به تازگی نیز بهتر شده است.
به گفته وی، انعقاد یک تفاهمنامه در همین حوزه، ارتباط و تعامل را تنگ تر کرده است.
هاشمی درباره برخی انتظارات بهزیستی از ناجا افزود: در خصوص برخی فعالیت های بهزیستی همانند مداخلات در اورژانس اجتماعی (3 - 2 - 1) نیاز است تعدادی از پرسنل ناجا در این زمینه به ما کمک کنند؛ حضور پررنگ پلیس در این گونه فعالیت های سازمان ضروری است.
وی همچنین درمورد اورژانش اجتماعی مستقر در سراسر کشور، گفت: این سامانه پلی است که می تواند جلوی آسیب های اجتماعی را گرفته و فاصله بین کلانتری و خانه را پرکند؛ بدین معنا قبل از این که بزه، پرونده شده و به کلانتری ارجاع داده شود، بتوانیم آن را سامان داده و نگذاریم به آسیب اجتماعی شدیدی تبدیل شده و همه گیر شود.
وی در پاسخ به میزان تاثیرگذاری راه اندازی خط ملی اعتیاد در جامعه گفت: خوشبختانه این خط در فرهنگ مردم شناخته شده و در حال نهادینه شدن است؛ تماس های مکرر و تاثیرات مثبت آن در جامعه، موید این صحبت است.
رییس سازمان بهزیستی با بیان اینکه خط ملی اعتیاد یک ظرفیت برای کشور شناخته می شود، گفت: حداقل انتظاراتمان از سایر ارگان ها بویژه نیروی انتظامی آن است خانواده هایی را که از طریق شبکه ها و نیروهای خودشان شناسایی می کنند، بر اساس یک منطق و الگوی مشخص به ما به منظور حمایت روانی، مشاوره و یا حمایت معیشتی معرفی کنند.
وی به دوری از موازی کاری بین دو سازمان، توجه و تاکید بر راهکارها و درمان های مشترک که می تواند، پنجره های جدیدی رو به رفع مشکلات باز کند، از دیگر اولویت هایی برشمرد که باید مورد توجه قرار گیرد.
هاشمی با بیان اینکه ضروریست تا به نوعی مداخله های حوزه های انتظامی و پلیس را در موضوعات اجتماعی کاهش دهیم، گفت: البته این امر باید قدم به قدم صورت گیرد؛ به این معنا که برنامه های پیشگیرانه، مشاوره و حمایتی از خانواده های در معرض آسیب و یا افراد آسیب دیده آن قدر زیاد باشد که دیگر کمتر نیاز به حضور پلیس داشته باشیم.
ک/س
ایرنا