شفا آنلاین:معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به تبیین خطرات ناشی از آلودگی هوا بر ارگانهای حیاتی بدن پرداخت و به پرسشی پیرامون استفاده از دستگاههای اکسیژن ساز در رفع تاثیر آلایندههای هوا پاسخ داد.
به گزارش شفا آنلاین،دکتر احمدرضا فرسار ، با بیان این که کارشناسان و مسوولان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در کارگروههای تخصصی مربوط به آلودگی هوا حضور مییابند، افزود: آنها براساس مطالعات انجام شده نظرات وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی را پیرامون تاثیرات مخرب آلودگی هوا به سلامت مردم ارائه میکند.
وی ادامه داد: امروز آسیبهای جدی ناشی از ورود آلایندههای موجود در هوا بر تمام دستگاههای بدن به ویژه ارگانهای حیاتی چون قلب، سیستم مغز و اعصاب و سیستم تنفسی – ریوی اثبات شده است و مردم را در معرض مخاطرات جدی قرار داده است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به مردم توصیه کرد تا حد امکان از وسایل نقلیه عمومی استفاده کنند.
وی ادامه داد: بیشترین آلایندگی جوی مربوط به وسایل نقلیه شخصی، موتورسیکلتها و خودروهای فرسوده است. اگر شرایط استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی برای همه مردم مهیا شود، به عنوان مثال سیستم های گرمایشی و سرمایشی و تهویه این وسایل در وضعیت مناسبی باشد مردم هم به استفاده از آنها ترغیب میشوند.
فرسار در واکنش به این که برخی پزشکان به مردم توصیه میکنند دستگاههای اکسیژنساز خریداری کرده و در منازل خود قرار دهند تا تاثیر مخرب آلودگی هوا بر بدن کاسته شود، گفت: درباره اثربخشی این دستگاهها اطلاع چندانی ندارم. بررسیهای بسیاری نیز انجام دادهام اما به اتفاق نظری در جوامع علمی در این خصوص نرسیدم.
ک/س
ایسنا