مواد لازم:
یکدوم فنجان (125 میلیلیتر) شیر کمچرب
سه فنجان کیوی خردشده
یک قاشق غذاخوری عسل
2 تا 3 قاشق غذاخوری نعناع تازهی خردشده
مقدار کمی یخ
طرز تهیه: تمامی ترکیبات را با مقداری یخ در مخلوط کن بریزید و برای یکی دو دقیقه، تا زمانی که یکدست شود، با هم مخلوط کنید.
اطلاعات تغذیهای:
در هر وعده (یک لیوان): 217 کالری، 5 گرم پروتئین، 2 گرم چربی، 51 گرم کربوهیدرات، 8 گرم فیبر، 1 میلیگرم کلسترول، 41 میلیگرم سدیم
توصیه پزشک: دکتر احمد اسماعیلزاده، متخصص تغذیه و رژیمدرمانی و استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران و جزو دانشمندان یک درصد برتر دنیا
شیر از منابع خوراکی خوب برای تامین کلسیم به شمار میرود و نوشیدن این
اسموتی به دلیل وجود شیر کمچرب، میتواند تا حدودی تامینکننده کلسیم و
همچنین پروتئین مطلوب موردنیاز بدن باشد. از دیگر مزایای مصرف این نوشیدنی
دریافت فیبر است. نعناع جزو گیاهانی است که دارای خواص آنتیاکسیدانی بوده و
با مصرف آن مقداری از فیبر مورد نیاز بدن را تامین میکند. عسل موجود در
این اسموتی نیز با تامین کربوهیدراتها، انرژی لازم را برای فعالیتهای
روزمره فراهم میکند. مصرف اسموتی نعناع و کیوی، بهویژه در افرادی که دچار
یبوست یا دارای پوست خشک هستند، مفید است. همچنین افرادی هم که از بوی بد
دهان رنج میبرند، پیشنهاد میشود حتما به دلیل وجود نعناع در ترکیب این
نوشیدنی آن را مصرف کنند.
به طور کلی، این اسموتی، با دارا بودن پروتئین، کربوهیدرات، آنتیاکسیدانها و فیبر میتواند موادمغذی موردنیاز بدن را تا حدودی تامین و به سلامت پوست و مو نیز کمک شایانی کند. البته با توجه به اینکه در ترکیب این اسموتی، کیوی نیز وجود دارد، به علت دارا بودن اسید موجود در این میوه، مصرف آن به مبتلایان به ریفلاکس توصیه نمیشود. همچنین کسانی که دچار ریفلاکس معده هستند، بهتر است در نوشیدن این اسموتی احتیاط کنند چراکه نعناع باعث شل شدن اسفنکتر تحتانی مری به معده میشود و مصرف آن میتواند منجر به احساس ناراحتی در این افراد شود.