شفا آنلاین : دستیار تخصصی طب سنتی ایران گفت: غذاهای شیرین پاک کننده معده است، همچنین سردی غذاهای ترش، ضرر ناشی از آن بر روی اعصاب را رفع کرده و به بدن فایده میرساند. طبیبان ایرانی معتقدند تا جایی که ممکن است باید با غذا بیماران را معالجه کرد.
به گزارش شفا آنلاین ، ژاله علی اصل، درباره غذاهای شیرین از دیدگاه طب سنتی اظهار داشت: رازی و بسیاری از طبیبان بزرگ معتقد بودندتا جایی که ممکن است با غذا بیماران را معالجه کرد و به بیمار دستور دارو ندهند و تا هنگامی که با داروی ساده و مفرد بیماریشان بهبود پیدا میکند به بیمار داروی مرکب ندهند.
وی درباره اثرات غذای شیرین اضافه کرد: غذاهای شیرین دارای خاصیت غذایی زیاد بوده و موجب ایجاد حرارت معتدل به دلیل اعتدال حرارت در بدن میشوند و چاق کننده بدن بوده و با طبیعت بدن سازگار است و به دلیل استحاله سریع سبب برانگیختن صفرا میشود.
دستیار تخصصی طب سنتی ایران بیان کرد: غذاهای شیرین پاک کننده معده بوده و این عمل آن در معده معتدل است، همچنین سردی غذاهای ترش، ضرر ناشی از آن بر روی اعصاب را رفع کرده و به بدن فایده میرساند.
علی اصل افزود: غذاهای شیرین حرکت و هیجان بادها در بدن را رفع میکند و جلوی عطش و گرمی غذای شور را میگیرد، همچنین در بدن گرفتگی یا سده ایجاد میکند که برای رفع ضرر غذاهای شیرین میتوان از غذاهای تلخ استفاده کرد.
وی درباره ارتباط بوی غذاها با مزاج غذا بیان داشت: بوهای شدید و قوی غذا دارای مزاج گرم, بوهای کم و ضعیف غذاها دارای مزاج سرد و بوهای معتدل غذاها دارای مزاج معتدل است.
دستیار تخصصی طب سنتی ایران درباره ارتباط رنگ غذاها با مزاج آن, بیان داشت: رنگ سفید و سبز غذا دلالت بر سردی مزاج, رنگ سیاه و زرد غذا دلالت بر گرمی مزاج و رنگ سرخ غذاها دلالت بر اعتدال مزاج غذا است.
ک/زا
تسنیم