کد خبر: ۱۲۲۴۳۷
تاریخ انتشار: ۰۴:۵۹ - ۲۰ شهريور ۱۳۹۵ - 2016September 10
شفا آنلاین>تغذیه>شاید آن خوراکی‌هایی که فکر می‌کنید نگه داشتنشان در دمای اتاق هم ایرادی ندارد، واقعاً در چنین دمایی آسیب ببینند.
به گزارش شفا آنلاین، شاید بهتر باشد این خوراکی‌ها را در یخچال بگذارید:


1. خرما: برای از دست ندادن عطر و طعمش باید در فضای خنک نگهداری شود.


2. شربت افرا


3. آجیل: اگر مدت زیادی در دمای اتاق بماند، چربی‌های اشباع نشده‌اش را از دست می‌دهد.


4. پای کدو حلوایی: تحم مرغ و شیر «پای» در بیرون از یخچال خراب می‌شود.


5. تورتیلا: اگر در یخچال نگه دارید، عمر مفید آن دو برابر می‌شود.


6. موز رسیده: بهتر است موز کال را بیرون و موز رسیده را درون یخچال نگه دارید، چون سرما مانع از پخته و خراب شدن آن می‌شود.


7. سس کچاپ: اگر تا یک ماه بیرون از یخچال بماند، ایرادی ندارد ولی نگه داشتن آن در یخچال سبب می‌شود تا طعم و تازگی‌اش را حفظ کند.


8. بذر کتان


9. پودر بادام


10. کره بادام زمینی

برچسب ها: خوراکی ، یخچال ، فضای خنک
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: