1. خرما: برای از دست ندادن عطر و طعمش باید در فضای خنک نگهداری شود.
2. شربت افرا
3. آجیل: اگر مدت زیادی در دمای اتاق بماند، چربیهای اشباع نشدهاش را از دست میدهد.
4. پای کدو حلوایی: تحم مرغ و شیر «پای» در بیرون از یخچال خراب میشود.
5. تورتیلا: اگر در یخچال نگه دارید، عمر مفید آن دو برابر میشود.
6. موز رسیده: بهتر است موز کال را بیرون و موز رسیده را درون یخچال نگه دارید، چون سرما مانع از پخته و خراب شدن آن میشود.
7. سس کچاپ: اگر تا یک ماه بیرون از یخچال بماند، ایرادی ندارد ولی نگه داشتن آن در یخچال سبب میشود تا طعم و تازگیاش را حفظ کند.
8. بذر کتان
9. پودر بادام
10. کره بادام زمینی