وی در ادامه تصریح کرد: با الکترونیکی کردن برگزاری آزمونهای تخصصی و فوق تخصصی وزارت بهداشت میتوانیم صحت، عدالت و دقت در طراحی سئوالات را افزایش بدهیم و همچنین بر این اساس بتوانیم سئوالات را به صورت یک بانک مشخص دربیاوریم چراکه بیش از این تعداد سئوالات آزمون در طول سال طراحی میشد.
دکتر صبوری خاطرنشان کرد: با الکترونیکی کردن برگزاری آزمونهای تخصصی و فوق تخصصی وزارت بهداشت که به کمک نرمافزار نجما صورت میگیرد، میتوانیم سوالات را به راحتی آنالیز کنیم و ارزیابیهای خود را از کیفیت و نوع سئوالات به دست بیاوریم. همچنین از این طریق سوالات به صورت یکنواخت در کل کشور طراحی میشود و امنیت آزمونها افزایش پیدا میکند.
مسئول کیفیت آزمونهای وزارت بهداشت از برگزاری آزمونها به صورت الکترونیک تا سال آینده خبر داد و گفت: در حال حاضر کار طراحی نرمافزار "نجما" بعد از چندین سال کار و بررسی، انجام شده و استفاده از آن به تدریج شروع شده است، تا بدین ترتیب از سال آینده آزمونهای (تخصصی و فوق تخصصی) کاملا الکترونیک و بصورت غیر کاغذی (که هزینههای اقتصادی بالایی داشته و زمانبر است)، برگزار شود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: برگزاری آزمونها به شیوه الکترونیک امسال به صورت پایلوت در آزمون پیشکارورزی اجرایی شد و حدود 23 دانشگاه علوم پزشکی کشور آزمونهای پیشکارورزی خود را به صورت الکترونیک برگزار میکنند.