کد خبر: ۱۲۰۴۶
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۶ - ۳۰ دی ۱۳۹۲ - 2014January 20
شفا آنلاین:مسئول بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: مصرف شیر در پیشگیری از نقرس مؤثر است.
به گزارش شفا آنلاین، نسرین علیزاده اظهار کرد: نقرس نوعی بیماری التهاب مفاصل است و افراد مبتلا به این بیماری نباید از غذاهای حاوی پروتئین نظیر گوشت و حبوبات مصرف کنند. وی ادامه داد: فرآورده‌های شیر حاوی مقادیر زیادی پروتئین نیست به همین دلیل مصرف آنها سبب کاهش اسید اوریک خون در افراد سالم می‌شود و امکان ابتلا به نقرس را کاهش می‌دهد. ک/س ایسنا
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: