کد خبر: ۱۲۰۲۲۲
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۰ - ۳۱ مرداد ۱۳۹۵ - 2016August 21
شفا آنلاین>سلامت>قائم‌مقام معاونت آموزشی وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه جذب بورسیه توسط سازمان‌ها و نهادهای مختلف در راستای تربیت نیروی انسانی حوزه سلامت بر اساس نیازهای کشور صورت می‌گیرد، گفت: در این مسیر هیچ فردی از امتیازی برای قبولی استفاده نمی‌کند، بلکه این فرصت به تمامی افرادی که نمره قبولی در کنکور را دارند، داده خواهد شد.
به گزارش شفا آنلاین،دکتر حمید اکبری در خصوص اعطای بورسیه به داوطلبان کنکور از طریق برخی از سازمان‌ها و نهادها خاطرنشان کرد:  اینکه نهادی از طریق کنکور سراسری نیروی مورد نیاز خود را جذب کند، امری بسیار عادی و معمولی است و مکررا از بدو زمان برگزاری کنکور در ایران توسط وزارتخانه‌ها، ادارات، نهادها و سازمان‌های مختلف از قبیل نیروی انتظامی، ارتش، سپاه، وزارت نفت، جهاد و غیره صورت گرفته است.

وی در ادامه  افزود: در این مسیر هیچ فردی از امتیازی برای قبولی استفاده نمی‌کند، بلکه به تمامی افراد حائز نمره قبولی (از نفر اول کنکور تا آخرین نفری که بطور عادی شانس قبولی دارد) این فرصت داده می‌شود تا در صورت تمایل، خود را به ارائه خدمت در سازمان و یا نهادی که از هم‌اکنون و البته پس از قبولی عادی در کنکور، بورسیه آن سازمان و نهاد می‌شود، بر اساس ضوابط و شرایط آن نهاد و سازمان متعهد کند.

دکتر اکبری در ادامه تصریح کرد: در این بورسیه‌ها سازمان و نهاد مربوطه نیز متقبل پرداخت مقرری تحصیلی به فرد و هزینه‌های تحصیلی فرد به دانشگاه تربیت‌کننده دانشجو می‌شود و با این شرایط فرصت برای تمامی قبول شدگان در کنکور برای تعیین محل خدمت خود از هم اکنون  فراهم می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: آنچه این روزها در ارتباط با امکان بورسیه سپاه پاسداران شدن برای پذیرفته شدگان در کنکور ذکر شده است، از نظر آمار و اطلاعات ناصحیح بوده و به دنبال این آمار و اطلاعات ناصحیح، برداشت‌ها و تحلیل‌های نامناسبی نیز صورت گرفته است.

به گفته دکتر اکبری، در حالی که امکان بورسیه شدن کمتر از 140 نفر در رشته پزشکی در دفترچه کنکور اعلام شده است، برخی از جراید و رسانه‌ها عددی چند برابر این عدد را اعلام کرده و تحلیل‌های غیر واقعی نیز ارائه کرده‌اند.

قائم مقام معاونت آموزشی وزارت بهداشت تاکید کرد: تربیت نیروی انسانی مورد نیاز برای اشتغال در مناطق مختلف کشور یکی از محورهای برنامه تحول در آموزش علوم پزشکی در وزارت بهداشت است. بنابراین جذب بورسیه توسط سپاه، ارتش و یا هر سازمان و نهاد دیگری که صورت می‌گیرد، قطعا به منظور ارائه خدمات در مناطق مختلف و بخصوص در نقاط مرزی، گوشه و کنار کشور است و این روند در راستای تربیت نیروی انسانی برای مناطق مختلف و بر اساس نیاز هر منطقه بوده و موجب توسعه ارائه خدمات بهداشتی درمانی در آن مناطق می‌شود.

وی در ادامه گفت: بر اساس تجربیات موجود معمولا ظرفیت‌هایی از قبیل بورسیه، بومی و... بطور صددرصد تکمیل نمی‌شوند؛ چرا که از یک طرف داوطلب باید حد نصاب قبولی در کنکور را اخذ کرده باشد و از طرف دیگر سازمان بورس‌دهنده نیز فرد را به عنوان بورسیه بپذیرد و طی این روند ظرفیت‌های اعلام شده تکمیل نمی‌شود و بطور مثال سال قبل صد در صد ظرفیت اعلام شده برای رشته داروسازی در دانشگاه بقیة‌الله خالی ماند.

قائم مقام معاونت آموزشی وزارت بهداشت در پایان خاطرنشان کرد: امیدوارم روزی فرا برسد که برای اکثر پذیرفته شدگان در کنکور از بدو شروع تحصیل محل خدمت ایشان مشخص شود تا هم جوانان در طول تحصیل دغدغه آینده شغلی نداشته باشند و هم متولیان امر آموزش و تربیت نیروی انسانی متخصص، نگرانی تربیت نیروی انسانی بیش از نیاز کشور و به نوعی هدر رفت سرمایه‌های کشور را نداشته باشند
برچسب ها: بورسیه ، کنکور ، بهداشت
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: