شفا آنلاین>سلامت>مصرف مواد غذایی آلوده و حاوی میکروب باعث اثرات منفی و بیماری در افراد بویژه در زنان باردار می شود .
به گزارش شفا آنلاین،محمد تقی انوشه متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت
:متاسفانه امروزه افزایش محصولات و مواد غذایی فاقد تازگی و طراوت
چند برابر شده ، بکار گیری نادرست از رنگ ها و اسانس های غیر مجاز و مواد
شیمیایی و نگهدارنده که در گوشت ،مرغ ،ماهی و سبزیجات دیده میشود سلامت
فرد و جامعه را تهدید میکند .
انوشه گفت
:این مواد غذایی آلوده افراد جامعه را تهدید میکند ولی کودکان ،سالمندان و
زنان باردار بیشتر در معرض خطر هستند و باعث آسیب هایی مانند سقط و
نقص جنین میشود .
وی اظهار داشت : از این مواد غذایی الوده کمتر استفاده شود و به سمت محصولات و مواد غذایی سالم و ارگانیگم پیش رویم .
انوشه
گفت :عوارض این مواد غذایی آلوده به صورت بیماریهایی چون کبدی ،انواع
سرطان ،اختلالات جنسی و هورمونی ،نازایی ،عقیمی و مشکلات شایع پوستی دیده
می شود .
وی گفت : شیوع بیماریهایی که
منشا غذایی دارند بیشتر از انواع بیماریهای دیگر بوده و همچنین می تواند
بیماریهای زمینه ای را تشدید و باعث بروز بیماریهای حاد شود .