وی از وجود بیش از ۱۶۰ استاندارد در بخش افزودنی ها خبر داد و اظهار داشت: این استانداردها با بررسی جامعی که روی مواد صورت گرفته است، ایجاد شده اند. زمانی که در حال تدوین استانداردها بودیم، از تمام استانداردهایی که در جهان وجود داشت، بهره بردیم.
رئیس هیئت مدیره انجمن افزودنی های صنایع غذایی ایران با بیان اینکه استانداردها هم ضرورت و هم محدودیت استفاده از افزودنی را مشخص می کنند، گفت: مسئولین بهداشتی کشور نیز با استناد به این استانداردها، در صدور پروانه هایی که در وزارت بهداشت صورت می گیرد و همچنین بازرسی ها، از این استانداردها استفاده کرده اند و آنها را ملاک خود قرار داده اند.