کد خبر: ۱۱۲۱۳۹
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۰ - ۲۶ خرداد ۱۳۹۵ - 2016June 15
شفا آنلاین>سلامت>یک متخصص طب سنتی گفت: روزه داری بدن را گرم‌تر می‌کند، افراد سردمزاج سود بیشتری از روزه می‌برند و افرادی که دارای مزاج گرم و خشک هستند.

به گزارش شفا آنلاین، مهدی میرغضنفری درباره تدابیر طب سنتی برای افرادی که در روزه داری دچار غلبه گرمی می‌شوند, اظهار داشت: با توجه به اینکه در روزه داری حرارت بالا می‌رود و خشکی هم در افراد غلبه می‌کند، افرادی که دارای مزاج گرم و خشک هستند یک مقدار بیشتر از سایر مزاج‌ها در روزه داری دچار مشکل می‌شوند.

به گفته وی روزه در فصل گرم, حرارت بدن این افراد را بالا می‌برد، در نتیجه چه تشنگی و چه ضعف این افراد بیشتر خواهد بود. به این افراد توصیه می‌کنیم که در هنگام سحر غذاهایی مصرف بکنند که حجم کم دارند ولی در اصطلاح طب سنتی کثیر الغذا هستند یعنی غذائیت نسبتاً زیادی دارند.

این متخصص طب سنتی افزود: در کل گندم و محصولات گندم و انواع نان و بعد در مرحله بعدی برنج سبوس دار و در کل گوشت‌ها از جمله موادغذایی بسیار خوب هستند.

میرغضنفری ادامه داد: در بین گوشت‌ها, گوشت‌های گوسفندی جوان و گوشت بره و پرندگان جوان مثل مرغ یا خروس بچه جوان خیلی توصیه شده است، همچنین موادغذایی شیرین مانند انجیر, مویز و کشمش هم جزو بهترین نوع شیرینی هستند.

وی اضافه کرد: کما اینکه نمی‌خواهیم بگوییم که شیرینی مصرف کنید, چون مصرف شیرینی زیاد در هنگام سحر موجب اُفت قند شدید خون می‌شود, بنابراین بین افطار تا زمان خواب غذاهای سبک مصرف شود، همچنین میوه جات، سبزی جات، آش‌ها و سوپ‌ها مناسب است به شرط اینکه از سبزی ‌های گرم تهیه شده باشد و نفاخ نباشد، زیرا غذاهای سنگین نفاخ هستند مانند آش رشته.

این متخصص طب سنتی خاطرنشان کرد: هنگام سحر و افطار غذا باید کم خورده شود چون سیستم گوارش در روزه داری ضعیف‌تر می‌شود.

برچسب ها: طب سنتی ، روزه ، تشنگی
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: