کد خبر: ۱۱۰۴
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۲ - ۰۷ فروردين ۱۳۹۲ - 2013March 27
بسیاری از مردم این شهر ساحلی در جنوب ایتالیا ، لیمو ترش را نه فقط به عنوان چاشنی غذا بلکه به عنوان یک میوه در طول روز می خورند.
شفاآنلاين: در ایتالیا شهری به نام «سورنتو» وجود دارد که مردم آن بدون خوردن لیموترش، روز را به شب نمی رسانند.به گزارش شفاآنلاين ،یک شهروند سورنتویی مي گويد: لیمو میوه زندگی است و همیشه بخش ثابتی از غذای روزانه ما را تشکیل می دهد.بسیاری از مردم این شهر ساحلی که در جنوب ایتالیا است، لیمو ترش را نه فقط به عنوان چاشنی غذا بلکه به عنوان یک میوه در طول روز می خورند.یک باغدارنيز دراین باره گفت: تولید لیمو ترش ما در این منطقه حدود 300 تن در سال است که البته این رقم، درختان لیمویی را که در باغ های کوچک خصوصی و منازل وجود دارد نمی شود.«جوزپه کوئومو» ، شهردار شهر سورنتو نیزبا تاکید بر این که لیمو ترش در رژیم غذایی روزانه تمام اهالی این شهر جا دارد گفت: لیمو ترش را می توان به زندگی و سلامتی معنی کرد. ما این میوه را نوعی طلای طبیعی محسوب می کنیم، چرا که هم توجیه اقتصادی دارد و هم سرشار از ویتامین ث و غنی از خواص درمانی است که نقش مهمی در حفظ سلامتی انسان ایفا می کند.وی افزود: در شهر ما کمتر کسی را پیدا خواهید کرد که در آشپزخانه خود لیموترش نداشته باشد و در طبخ غذاهای خود از آن استفاده نکند.در رستوران های این شهر کوچک ساحلی نیز بسیاری از غذاها با چاشنی لیمو ترش تازه طبخ و سرو می شوند.در شهر سورنتو همچنین تمام شیرینی فروشی ها، از لیمو ترش و عصاره این میوه به عنوان اصلی ترین ماده در تهیه شیرینی و آب نبات استفاده می کنند
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: