شفا آنلاين - دوری از خودشیفتگی، شکاکیت و بدبینی و غرور و خودخواهی و نیز افزایش توجه و همدلی نسبت به نیازهای یکدیگر از شاخصههای دوری از خطر بیوفایی در خانوادههاست.
به گزارش شفا آنلاين ،تورج محمدزاده، -روانشناس-با بيان اين مطلب گفت: مسئله خیانت باعث نااطمینانی و بیاعتمادی در خانوادهها میشود چراکه انسانها صاحب قدرتی هستند که میتوانند برخی رفتارها را از یکدیگر تمیز دهند و در نتیجه اگر مسئله خیانت به شکلهای مختلف اتفاق افتد این اعتماد از خانوادهها سلب میشود.
وی ادامه داد: در زوجینی که در بعد عاطفی و یا در شکلهای دیگر مورد خیانت واقع میشوند، در درجه نخست توصیه میشود که در آن مدتی که مورد خیانت واقع شده، از خود مراقبت کنند یعنی به تغذیه، ورزش، استراحت خود اهمیت ویژهای داده و حتما به یک متخصص برای مشاوره مراجعه کنند چراکه آسیب و ضربه روانی فراوانی طی این مدت دیدهاند.
محمدزاده خاطرنشان کرد: مراقبت از خویشتن از راهکارهای مهمی است که زن و مردی که دچار خیانت همسر شدهاند باید مورد توجه قرار دهند چرا که این مشکل به مرور زمان حل میشود و چیزی که باقی میماند مشکل روانی و جسمی است.
مدیر مرکز مشاوره شناخت ارومیه گفت: خیانت یک مسئله بین فردی است، یعنی اگر کسی خیانت کند دیگری نیز به مسئله خیانت دچار میشود پس زوجین باید برای رفع و پیگیری مسئله خیانت به یک متخصص مرتبط مراجعه کنند.
به گفته وی، انسانها موجودات پیچیدهای هستند که تحت تاثیر شرایط ذهنی، اقتصادی و عاطفی قرار میگیرند، پس بهتر است که در ذهن و نگاه خود اعتدال گرا باشند و زوجه خود را که دچار خیانت شده، خیانت کار نپندارند، زیرا ممکن است این فرد تنها دچار اشتباهی شده باشد و به طور کلی انسان بدکارهای نباشد.
محمدزاده تاکید کرد: اگر نگرش خود را نسبت به این مسئله تغییر دهیم مشکل به شکل فاجعه قلمداد نمیشود و در زمان خود حل میشود، اگر به مسائل اینگونه بنگریم ازدواجهایی که بر اثر خیانت تخریب شدهاند را میتوان دوباره ترمیم کرد.
مدیر مرکز مشاوره شناخت ارومیه خاطرنشان کرد: باید به انسانی که دچار اشتباه شده است فرصتی برای جبران داد به شرطی که خود نیز در آن مشارکت کرده و پس از آن نسبت به نیازها و تمایلات همسر خویش توجه کنیم تا زندگی خود را از خطر بیوفایی همسر حفظ کنیم
ايسنا.