مصرف غذاهای کم چرب موجب کاهش وزن می شود و دستکم مانع از بروز افزایش وزن می شود. اما از آنجا که این غذاها کالری کمتری دارند افراد سعی می کنند با مصرف بیشتر غذا بر احساس سیر نشدن غلبه کنند.
شفاآنلاين: پژوهش های جدید حاکی از آن است که مصرف روغن زیتون موجب ایجاد حس سیری در انسان می شود. بر اساس این مطالعات حتی بو کردن روغن زیتون نیز تاثیر مشابهی دارد.مصرف غذاهای کم چرب موجب کاهش وزن می شود و دستکم مانع از بروز افزایش وزن می شود. اما از آنجا که این غذاها کالری کمتری دارند افراد سعی می کنند با مصرف بیشتر غذا بر احساس سیر نشدن غلبه کنند. اکنون یک مطالعه جدید نشان می دهد چگونه روغن و چربی های طبیعی حس کردن احساس سیری را پس از خوردن غذا تنظیم می کنند. محققان دانشگاه موشن آلمان و وین اتریش چهار چربی و روغن مختلف از چربی گوشت، چربی کره، روغن کلزا و روغن زیتون را مورد بررسی قرار دادند. طی یک دوره سه ماهه داوطلبان این بررسی به عنوان مکملی برای رژیم غذایی طبیعی خود، هر روز ماست کم چرب غنی از این یکی از این چربی ها را مصرف کردند. در این بین روغن زیتون بیشتری تاثیر را ایجاد احساس سیری داشت. افرادی که از روغن زیتون استفاده کرده بودند در جریان خونشان غلظت بیشتری از هورمون سیری سروتونین داشتند. آنها ماست دارای روغن زیتون را بسیار سیرکننده می دانستند. طی این دوره هیچ یک از اعضای این گروه دچار افزایش چربی در بدن و همچنین افزایش وزن نشدند. این یافته ها نشان داد بوی روغن زیتون نیز می تواند سیری را تنظیم کند.