این مطالعه نشان می دهد خوردن با فکر و اندیشه می تواند فراتر از انتخاب غذاهای سالم و تشخیص زمان سیری باشد؛ می تواند موجب بهبود سطح گلوکز خون و سلامت قلب شود.
این تیم تحقیق با بررسی ۲۰۰ فرد بزرگسال دریافتند ۱۸ ماه بعد از شروع تمارین فکری و ذهنی، شرکت کنندگان به طور میانگین ۴.۳ درصد از وزن بدن شان را از دست دادند.
همچنین آنها دریافتند برنامه های فکری و ذهنی، تاثیرات بسیار مثبتی بر سطح گلوکز خون و نسبت میزان تری گلیسیرید بر کلسترول HDL که هر دو با ابتلا به دیابت نوع ۲ و بیماری های قلبی-عروقی مرتبط هستند، دارند.