کد خبر: ۱۰۱۱۸۲
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۰ - ۲۴ اسفند ۱۳۹۴ - 2016March 14
شفا آنلاین>بیمه و بانک>با راه اندازی این سیستم، شهروندان ایرانی و عراقی خواهند توانست، از سیستم عابر بانکی که راه اندازی می شود، در سفرهای متقابل استفاده کنند و از محل کارت های خود در سفرهای زیارتی و سیاحتی برداشت کنند.
به گزارش شفا آنلاین،رئیس بانک مرکزی عراق با اتصال سیستم های عابر بانک میان ایران و عراق موافقت کرد که با راه اندازی این سیستم، از این پس شهروندان دو کشور قادر خواهند بود بصورت مستقیم با استفاده از کارت های بانکی، از موجودی خود در سفرهای زیارتی و سیاحتی، برداشت کنند.

علی العلاق، رئیس بانک مرکزی عراق در ملاقات اخیر، با پیشنهاد سفیر ایران مبنی بر اتصال سیستم های عابر بانک دو کشور موافقت کرده است.

حسن دانایی فر روز یکشنبه این خبر را داد و گفت، با راه اندازی این سیستم، شهروندان ایرانی و عراقی خواهند توانست، از سیستم عابر بانکی که راه اندازی می شود، در سفرهای متقابل استفاده کنند و از محل کارت های خود در سفرهای زیارتی و سیاحتی برداشت کنند.

یکی از مشکلات سفرهای زیارتی بین دو کشور ، بویژه در ایام اربعین حسینی که ازخواسته های بسیاری از شهروندان دو کشور بوده است، موضوع نقل و انتقال و حمل پول نقد می باشد که با برقراری سیستم عابربانک میان دو کشور، این مشکل برطرف خواهد شد.

انتقال پول از طریق عابر بانک همچنین مشکلات بسیاری از شهروندان دو کشور را که از خانواده هایشان دور هستند، رفع کرده و ریسک و هزینه نقل و انتقال را برای آنان کاهش می دهد.

علی العلاق رئیس بانک مرکزی عراق در دیدار روز یکشنبه با دانایی فر همچنین گفته که روابط بانکی دو کشور که به دلیل تحریم های ظالمانه علیه ایران طی چند سال گذشته، با موانعی روبه رو شده بود، طی یکی دو روز آینده به حالت عادی بازخواهد گشت و کلیه خدمات و همکاری های بین بانکی میان ایران و عراق برقرار خواهد شد.

این مقام ارشد بانکی عراق همچنین از توسعه روابط بانکی دو کشور در حوزه های مالی و فنی خبر داده است.

قرار است طی روزهای آتی یک هیات بانکی از ایران وارد بغداد شود و مذاکرات در خصوص همکاری ها را پی بگیرد.

عادی سازی روابط بانکی ایران و عراق، به اعتقاد کارشناسان جهش بزرگی در مبادلات تجاری و اقتصادی میان دو کشور ایجاد می کند.

روابط دو کشور از سال 2006 که بالغ بر 790 میلیون دلار بود، در سال 2014 به 12 تا 14 میلیارد دلار رسید.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: