به گزارش شفا آنلاین، غزاله صفاریان اظهار کرد: آگاهی از دلایل بروز بیماری و پیشگیری از عود میگرن برای همه مبتلایان به این بیماری ضروری به نظر میرسد.
وی افزود: عواملی نظیر گرسنگی، بیخوابی، استرس، فعالیت فیزیکی، مصرف غذاهای مانده، کنسروها، سوسیس و کالباس، غذاهای آماده، شکلات، پنیر و بادام زمینی جزو عوامل تشدید کننده و تحریک کننده میگرن به شمار میرود.
صفاریان عنوان کرد: دوری از استرس، تغذیه مناسب و رعایت اصول و موارد پیشگیری کننده در کنترل و عود آن بسیار موثر است.
وی یادآورشد: برخی از افراد نسبت به بوهای خاص نظیر عطر یا ادویه خاص حساس هستند و ممکن است با استشمام این بوها به حملات میگرن دچار شوند. بر همین اساس دوری از این عوامل میتواند در پیشگیری از حملات میگرنی موثر باشد.