به گزارش شفا آنلاین،آیتالله تبریزیان اظهار داشت: سنجد خواص بسیار زیادی در درمان بیماریها دارد و سنجد از پوست، گوشت و هستهاش پر از خاصیت است.
بهگفته وی ﺍﻣﺎﻡ صاﺩﻕ(ع) میفرمایند: "ﺍﻟﻐُﺒَﻴﺮﺍﺀُ ﻟَﺤﻤُﻪُ ﻳُﻨﺒِﺖُ ﺍﻟلحم، ﻭﻋَﻈﻤُﻪُ ﻳُﻨﺒِﺖُ ﺍﻟﻌَﻈﻢَ، ﻭﺟِلدهُ ﻳُﻨﺒِﺖُ ﺍﻟجلد، ﻭﻣَﻊَﺫﻟِﻚَ ؛ ﻓَﺈِنه ﻳُﺴَﺨﱢﱢﻦُ، الکیتین ﻭﻳَﺪﺑَﻎُ ﺍﻟﻤَﻌِﺪَﺓَ، ﻭﻫُﻮَ ﺃﻣﺎﻥٌ ﻣِﻦَ ﺍﻟﺒَﻮﺍﺳﻴﺮِ والتقتیر، ﻭﻳُﻘَﻮﱢﱢﻱ ﺍﻟﺴّﺎﻗَﻴﻦِ، ﻭﻳَﻘﻤَﻊُ ﻋِﺮﻕَ الجذام".
این محقق طب اسلامی افزود: ﺍﻣﺎﻡ ﺻﺎﺩﻕ(ع) میفرمایند: سنجد، ﮔﻮﺷﺘﺶ ﮔﻮﺷﺖ ﻣﻰﺭﻭﻳﺎﻧﺪ، هستهاش ﺍﺳﺘﺨﻮﺍﻥ ﺭﺍ ﺭﺷﺪ ﻣﻰﺩﻫﺪ ﻭ ﭘﻮﺳﺘﺶ ﭘﻮﺳﺖ ﺭﺍ میرویاند. علاوه ﺑﺮ ﺍﻳﻦ، سنجد، کلیهها ﺭﺍ ﮔﺮﻡ میﻛﻨﺪ، ﻣﻌﺪه ﺭﺍ ﭘﺎﻙ ﻣﻰﺳﺎﺯﺩ، ﻣﺎﻳﻪ ﺍﻳﻤﻨﻰ ﺍﺯ ﺑﻮﺍﺳﻴﺮ ﻭ پروستات ﺍﺳﺖ، ﺳﺎﻕ ﭘﺎ ﺭﺍ ﻗﻮﻯ میﻛﻨﺪ.
تبریزیان بیان کرد: پس از روایت فوق میتوان فهمید که سنجد نفع دارد از پوست و گوشت و هستهاش؛کسی که پوستش آسیب میبیند مثلاً پوستش میسوزد، پوست سنجد بهترین چیز برای ترمیم پوست بدنش است. سنجد برای رفع تبها بسیار مفید است.
وی ادامه داد: گوشت سنجد برای افرادی که تمایل دارند چاق شوند, مفید است. هسته سنجد هم برای افرادی که شکستگی استخوان یا پوکی استخوان دارند, خیلی مفید است, به این صورت که هسته سنجد را پودر کنند و بخورند.
درمان دردهای عضلانی و استخوانی
این محقق طب اسلامی گفت: خوراک فرنی سنجد روزانه مصرف شود به این ترتیب که 3 قاشق غذاخوری پودر سنجد را داخل یک لیوان شیر بریزند و عسل اضافه کرده و میل کنند.