روش فوق الذکر نوعی پرتونگاری از طریق تشدید مغناطیسی است که به 3-Tesla magnetic resonance tomography موسوم بوده و پزشکان می توانند با استفاده از این روش ، با دقت بسیار بیشتری بیماری هایی مانند پارکینسون را تشخیص داده و درمان زود هنگام آن را آغاز کنند.
بر اساس گزارش های رسمی منتشر شده در این رابطه ، روش فوق الذکر نوعی پرتونگاری از طریق تشدید مغناطیسی است که به 3-Tesla magnetic resonance tomography موسوم بوده و پزشکان می توانند با استفاده از این روش ، با دقت بسیار بیشتری بیماری هایی مانند پارکینسون را تشخیص داده و درمان زود هنگام آن را آغاز کنند.
در گزارش منتشر شده از سوی مرکز تحقیقات پزشکی دانشگاه و بیمارستان ملی تایوان عنوان شده است که در حدود یک درصد از افراد بالای شصت و پنج سال در این کشور به بیماری پارکینسون مبتلا هستند اما متاسفانه در اکثر موارد ، علائم این بیماری با نشانه های مشابه ناشی از کهولت سن ، از دست رفتن نیروی فکری و زوال مغز اشتباه گرفته شده و به همین دلیل بیماری فوق الذکر در این افراد شناسائی نشده و در صورت تشخیص نیز، معمولا زمان طلائی درمان که عموما در مراحل اولیه بیماری قرار دارد، از دست رفته است.
پژوهشگران امیدوارند با استفاده از این روش ، بیماران مبتلا به پارکینسون را در مراحل اولیه بیماری شناسائی کرده و تحت درمان قرار دهند. efe