کد خبر: ۹۹
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۰ - ۱۰ بهمن ۱۳۹۱ - 2013January 29
سبزي ضد سرطان <o:p></o:p>       شفا آنلاين: نتایج تحقیقات جدید نشان می دهد مصرف کلم بروکلی میزان ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد.به گزارش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، کلم بروکلی نقش مهمی در کاهش گروهی از سرطان‌ها و نیز بیماری‌های قلبی و عروقی دارد. براساس این گزارش، مصرف کلم بروکلی به عنوان یک ماده غذایی امکان ابتلا به سرطان را تا بیش از دو برابر کاهش می‌دهد. خاصیت ضدسرطان بودن کلم بروکلی به دلیل وجود آنزیم مهمی در این سبزی ارزشمند موسوم به میروسیناس است که حین پخت ممکن است از بین برود بنابراین کارشناسان تغذیه توصیه می کنند کلم بروکلی درصورت پخته شدن، بخارپز شود.این گزارش می افزاید: کلم بروکلی سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها، ویتامین C، کلسیم و دیگر مواد مغذی است و می‌تواند خطر ابتلا به دیابت را نیز کاهش دهد.<o:p></o:p>
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: