شفا آنلاين :مردان سالمندی که هرروز ساعاتی را صرف پیاده روی می کنند ،نسبت به همتاهایشان که به ندرت پیاده روی می کنندلطمه کمتری می بینند.
به گزارش اختصاصي شفا آنلاين محققان اعلام کردند:برخی از مطالعات به طور مشخص نگاهی داشته است به اینکه چگونه سرعت ،زمان و همچنین مسافت پیاده روی به خطر ابتلا به سکته مغزی مرتبط می شوند.
به گفته باربارا جيفرز ،سکته علت اصلی مرگ وناتوانی است .پس یافتن راههای جلوگیری از آن بخصوص درمردان سالمند که ریسک ابتلا به سکته مغزی در آن ها بالاتر است بسیار مهم است.
وي بیان کرد:مطالعات نشان می دهد که حفظ شیوه زندگی فعال ،به ویژه صرف زمان بیشتر روی انواع پیاده روی ها می تواندنقش مهمی در جلوگیری از سکته در مردان سالمند داشته باشد.
او وهمکارانش مطالعاتی را روی سالمندانی که در دهه های 60و70سالگی بودند ،از سال 1978تا1998
انجام دادند،که قرار شد آنها گهگاهی فعالیت فیزیکی داشته باشند.
آنه دراین بررسی 2995مردی راکه هیچگونه بیماری قلبی در زمان مطالعات نداشتند را به مدت 11سال مورد بررسی ومطالعه قرار دادند.
بیش از نیمی از آنها هر روز به مدت 1ساعت یا کمتر پیاده روی می کردند.در حدود یک نفر از شش نفر گزارش کردند که بیش از 2ساعت پیاده روی می کردند.
در طی دوره پیگیری ،195نفر از افراد سکته داشتند..پس محققان دریافتند افرادی که زمان بیشتری را صرف پیاده روی می کنند ،ریسک سکته در آنها کمتر است.
مردانی که 4تا 7ساعت پیاده روی می کردند 11درصد کمتر ریسک سکته را نسبت به مردانی که تنها برای 3ساعت یا کمترپیاده روی می کردند داشتند.
یافته های عجیب تر این بود، مردانی که هر روز بیش از3ساعت پیاده روی می کردند2تا3برابرریسک سکته کمتری نسبت به آنهایی که کمترین زمان پیاده روی را انجام می دادند داشتند.
ااين محقق بیان کرد :بررسی ها تنها مردان را در بر داشته ،اما دیگر مطالعات ثابت کرده که پیاده روی برای زنان هم مفید است.برای مثال یک گروه محقق اسپانیایی اواخر سال گذشته گزارش کردند زنانی که حداقل 3ساعت ونیم پیاده روی سریع در هر هفته داشتند ریسک سکته کمتری نسبت به زنان غیر فعال داشتند.
ويبیان کرد:عادت به پیاده روی هر روز به مدت حداقل 1ساعت می تواند افراد رادر برابر سکته حمایت کند،که این پیاده روی می تواند برای صرف اوقات فراغت در یک پارک ویا داخل منزل باشد.
ترجمه :فرزانه سعيدي