شفا آنلاین : یک فوق تخصص رفتارهای جنسی پرخطر با اشاره به اینکه فاصله سن بلوغ تا ازدواج در ایران از 5 به 17 سال افزایش پیدا کرده است، گفت: متاسفانه مدت زمان تجرد در ایران به شکل هشدار دهندهای همانند جوامع دیگر بالا رفته است.
به گزارش شفا آنلاین ، دکتر عفت السادات مرقاتی خویی ، اظهارداشت: آماده سازی والدین مهمترین قدم در ارتقای سلامت جنسی فرزندان است و تنها راه آماده سازی آنها آموزش از طریق نهادهایی مانند مدارس و دانشگاهها حاصل می شود.
وی اظهار کرد: والدین باید با متولیان سلامت به ویژه مدارس تعامل داشته باشند چرا که در صورت عدم تعامل بین دو نهاد، آموزش اثربخش نبوده و پیامها به شکل صحیح منتقل نمیشود.
این فوق تخصص رفتارهای جنسی پر خطر با اشاره به اینکه فاصله سن بلوغ تا ازدواج در ایران از 5 به 17 سال افزایش پیدا کرده است، گفت: متاسفانه مدت زمان تجرد در ایران به شکل هشداردهندهای همانند جوامع دیگر بالا رفته است و باید برنامهای برای ارتقای سلامت جنسی افراد در این مدت زمان تجرد داشته باشیم.
وی با بیان این مطلب که تجرد به معنای عدم کنترل غریزه جنسی فرد نیست، افزود: انسانها، به عنوان افرادی که می توانند فکر و تصمیم بگیرند، سیاست گذاران و ارائه دهندگان خدمات بهداشتی باید برنامهای ارائه کنند که افراد بتوانند رفتارهای جنسی خودشان را مدیریت کنند.
دکتر مرقاتی خویی با بیان اینکه در حال حاضر جوانان ما اطلاعات جنسی خود را از طریق اینترنت و رسانه های دیگر دریافت میکنند، اظهار داشت: در دسترس بودن رسانههای گروهی بدون آگاهی جوانان می تواند مخاطره آمیز باشد چرا که هنوز از نظر جنسی کاملا تربیت نشدهاند.