کد خبر: ۹۲۸۴
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۶ - ۰۴ آذر ۱۳۹۲ - 2013November 25
شفا آنلاین:کارشناس ارشد دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: میان وعده های سالم می تواند سطح قند (گلوکز) خون را در طول روز ثابت نگاه دارد و موجب پیشگیری از بالارفتن یا افت قند خون شود.
به گزارش شفا آنلاین،ˈمریم زارعیˈبا بیان اینکه خوردن میا ن وعده های سالم ، همه مواد مغذی مورد نیاز بدن را تامین کرده تا فرد سالم و پر انرژی باشد، افزود: چون بین زمان مصرف وعده غذاهای اصلی (صبحانه، ناهار و شام) فاصله ای وجود دارد، سلول ها تمام منابع مغذی خود را از دست می دهند بنابراین باید مصرف میان وعده، قند و انرژی بدن را تنظیم کرد. وی با یادآوری اینکه مبتلایان به دیابت و چاقی برای مصرف میان وعده ها باید به متخصصان مربوطه مراجعه کنند، خاطرنشان کرد: مصرف میان وعده های سالم می تواند در پیشگیری از دیابت نقش داشته باشد. کارشناس ارشد دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، گفت: مصرف میان وعده می تواند گرسنگی بین وعده های غذایی را کنترل کرده و جلوی پر خوری هنگام مصرف وعده های غذایی اصلی را بگیرد. زارعی به افراد دچار مشکل اضافه وزن، توصیه کرد: بیشتر از میا ن وعده هایی مانند سبزی و میوه های تازه استفاده کنند. کارشناس ارشد دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در ادامه به تشریح بهترین میان وعده های غذایی پرداخت و گفت: ماست کم چربی، یک عدد میوه تازه، سبزی هایی مانند خیار یا هویج ، یک برش نان سبوس دار با کمی پنیر خیار و گوجه، شیر کم چرب ، یک قاشق غذا خوری مغز ها با یک عدد میوه تازه و یک چهارم لیوان میوه های خشک از بهترین میان وعده ها به شمار می روند.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: