کد خبر: ۹۰۷۳
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۶ - ۲۸ آبان ۱۳۹۲ - 2013November 19
شفا آنلاین:یک متخصص طب سنتی گفت، مصرف بیش از حد غذا برای زنان باردار مضر بوده زیرا موجب بروز یبوست می‌شود،چرا که روده بزرگ در تماس با رحم بوده و در صورت کاهش اجابت مزاج، مواد زائد در بدن تجمع پیدا می‌کند که به سلامتی جنین و مادر لطمه وارد می‌شود.
به گزارش شفا آنلاین،مرضیه قرائتی اظهار داشت: هر 28 روز یکبار یک تخمک از یکی از تخمدان‌ها به آهستکی به طرف رحم حرکت می‌کند. در بسیاری از موارد بین 3 تا 7 روز طول می‌کشد تا تخمک به رحم برسد و چنانچه در طول این مدت لقاح انجام نشود، تخمک در رحم از بین می‌رود. وی با بیان اینکه بارور شدن تخمک توسط اسپرم منجر به تشکیل سلول تخم می‌شود، بیان داشت: از زمانی که اسپرماتوزوئید وارد تخمک می‌شود تا نشان دادن  نخستین تقسیم، حدود 24 الی 36 ساعت وقت لازم دارد که پس از تقسیمات مکرر تبدیل به جنین شده و در طول بارداری در رحم مادر و در داخل کیسه ای که حاوی مایع است، قرار گرفته و رشد کند. دستیار تخصصی طب سنتی ایران افزود: جنین از طریق بند ناف و جفت همه مواد غذایی و اکسیژن لازم برای رشد و نمو را دریافت می کند و طول متوسط حاملگی طبیعی معمولا از اولین روز آخرین قاعدگی محاسبه می‌شود که 280 روز یا 40 هفته است که تعیین سن حاملگی برای زن باردار بسیار مهم است زیرا اقداماتی که برای مادر و جنین انجام می‌شود، نیازمند اطلاع دقیق از سن حاملگی است. تغذیه صحیح مادر باردار ضامن سلامتی کودکش تا پایان عمر است قرائتی با اشاره به اینکه تغذیه صحیح مادر باردار ضامن سلامتی کودکش تا پایان عمر است، ادامه داد: بهترین میوه‌هایی که برای زنان باردار مفید است می‌تواند مویز، به، سیب میخوش، گلابی، بادام و انار باشد، همچنین از غذاهای مناسب برای زنان در این دوران نان خوب و برشته و شورباهای دارای زیره (شوربا نوعی سوپ) است و مصرف خوراکی‌های نرم، سبک و گوشت بره و بزغاله برای زنان باردار مفید است. وی عنوان کرد: مصرف بیش از حد غذا و پر کردن معده برای زنان باردار مضر بوده زیرا موجب بروز یبوست در آنها می‌شود همچنین مصرف سرکه، غذاهای بسیار گرم و بسیار سرد، آب بسیار گرم یا بسیار سرد، یخ، برف، و تگرگ، مواد تند و تیز مانند فلفل، دارفلفل، باقلای مصری و خمیر دندان یا هر ماده دیگر دارای اسانس زیاد، مواد تلخ مثل زیتون خام، مواد نفاخ مانند لوبیا، باقلا، نخود، کنجد و کرفس مضر است. زنان باردار از مصرف غذاهای مانده و یکنواخت پرهیز کنند دستیار تخصصی طب سنتی ایران با اشاره به اینکه تا حد جایی که ممکن است از مصرف غذاهای مانده به خصوص انواع گوشت مانده و کنسرو و نان زیاد خودداری کنند، اضافه کرد: زنان در دوران بارداری از مصرف غذاهای یکنواخت پرهیز داشته باشند و غذاهای متنوع و مقوی مصرف کنند و در مصرف موادغذایی مانند خردل و دارچین، چای، قهوه، افراط در مصرف برنج، غذاهای پر چربی و سرخ کردنی، غذاهای شور مانند ماهی شور و خیار شور، آجیل، سوسیس و کالباس اجتناب کند تا فرزند سالمتری به دنیا آورد. قرائتی خاطرنشان کرد: در تمام دوران حاملگی روابط زناشویی به خصوص در اوایل و اواخر بارداری و خصوصاً در حاملگی اول بسیار محدود شود همچنین بروز برخی از علائم مانند تورم در صورت، دست‌ها، پاها، تب شدید، کبودی در بدن، درد در ناحیه شکم و رحم، هرگونه خونریزی، تهوع بی موقع همراه با اسهال، سردردهای مداوم و تاری دید، دفع آب از ناحیه واژن، سوزش ادرار، کاهش حرکات جنین، تپش قلب و تنگی نفس از جمله علائم خطر در دوران حمل است که زنان باید در صورت مشاهده این علائم به پزشک مراجعه کنند.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: