شفا آنلاین : وجود حجم بالای آب در قارچ برای تامین آب بدن کسانی که میخواهند لاغر شوند مفید است.
به گزارش شفا آنلاین ؛ یک کارشناس تغذیه گفت: فیبرهای موجود در قارچ نیز موجب تسهیل هضم آن در دستگاه گوارش میشود.
وی اظهار کرد: یکی از مشکلات قارچ، مصرف آن به صورت سرخ کرده است که معمولا روغن زیادی به خود جذب میکند و علاوه بر چربی بالا، هضم آن را دشوار میکند که بهتر است تا حد امکان قارچ را به صورت خام، بخارپز یا کبابی مصرف کرد.
این کارشناس تغذیه با تاکید بر امکان رشد باکتری در قارچ، تاکید کرد: لازم است قبل از مصرف قارچ، در شستوشوی آن دقت کافی داشته باشید.
رنجبر قارچ را نوعی گوشت گیاهی برشمرد که مکمل خوبی در کنار مصرف گوشت است و ادامه داد: قارچ حاوی ویتامینهای A، B و D بوده که در کنار پروتئین موجود در آن میتوان گفت ماده غذایی خوشطعم و مفیدی برای استفاده در سالاد، سس و انواع خوراکها است.
وی یادآور شد: در هنگام خرید قارچ دقت داشته باشید که بافت فشرده و سفیدرنگی داشته، سطح کلاهک آن لیز یا چسبناک نباشد و بهتر است برای نگهداری طولانی مدت آن در یخچال از پاکتهای کاغذی استفاده کنید.