شفا آنلاین: یک کارشناس طب سنتی گفت: بروز بیماریهای پوستی، عصبی، میگرن و یبوست ناشی از مصرف غذاهای آماده است چرا که این موادغذایی خون را غلیظ کرده و مانع تولید خون سالم در بدن میشود، همچنین مواد سمی در بدن با مصرف این غذاها تجمع پیدا میکند.
به گزارش شفا آنلاین،سید جواد علوی درباره مضرات مصرف انواع ساندویچها و پیتزا اظهار داشت: مشغلههای کاری موجب شده که مصرف غذا در حاشیه قرار گیرد و افراد کمتر به آن توجه کنند.
علوی افزود: مصرف سوسیس و کالباس مشکلات زیادی را برای افراد ایجاد می کند چرا که حاوی نیترات سدیم است و این فراورده با گلوبین موجود در خون ترکیب شده و ماده نیتروزامین را ایجاد می کند که موجب بروز سرطان معده می شود.
وی ادامه داد: ترکیب نیترات سدیم با اسید معده موجب ایجاد اسید نیتروز و نمک طعام شده که منجر به بروز انواع سرطانها در دراز مدت میکند همچنین فسفات موجود در این فرآوردههای صنعتی احتمال ابتلا به پوکی استخوان را افزایش میدهد.
این کارشناس طب سنتی گفت: فرآوردههای صنعتی به دلیل داشتن ادویه و نمک زیاد ریسک بروز فشار خون و بیماریهای قلبی را افزایش میدهد و مصرف ادویههای تند موجب تخریب شدن کبد شده که ناراحتیهای پوستی مانند آکنه را در افراد افزایش میدهد.
علوی افزود: خمیر پیتزا به دلیل اینکه فاقد سبوس بوده و از آرد نول تهیه میشود بعد از مصرف در روده تبدیل به قند شده و تولید الکل میکند و میتواند موجب بروز سردردهای میگرنی شود.
وی عنوان کرد: غذاهایی که میخوریم در بدن به خلط تبدیل میشود یعنی 4 خلط سودا، صفرا، بلغم و دم از مصرف غذاها ایجاد میشود؛ غذاهای صنعتی خون را غلیظ کرده و مانع تولید خون صالح میشود.
علوی خاطرنشان کرد: بروز بیماریهای پوستی، عصبی و یبوست ناشی از مصرف غذاهای آماده است و اگر افراد در مصرف چنین غذاهایی مداومت کنند، هموروئید و بیماریهای روده ای مانند کولیت و قولنج روده مبتلا میشوند.