شفا آنلاین : کارشناس تغذیه مرکز بهداشت کهگیلویه و بویراحمد گفت: تغذیه مناسب دوران نوجوانی و جوانی باعث کاهش بیماریهای دوران یائسگی میشود.
به گزارش شفا آنلاین ، فرشته بوستانی، افزود: یائسگی دوران دیگری از زندگی زنان است که با ورود فرد به میانسالی این دوران آغاز میشود که تغذیه مناسب دوران یائسگی میتواند به بهتر سپری شدن این دوران در خانمها کمک کند.
وی ادامه داد: در دوران یائسگی نیاز زنان به مصرف ریز مغزها کاهش مییابد و نیاز به مصرف آهن احساس نمیشود، ضمن اینکه در هر وعده غذایی زنان سالمند و یائسه باید مواد غذایی مفید استفاده شود.
کارشناس تغذیه مرکز بهداشت کهگیلویه و بویراحمد خاطر نشان کرد: مصرف ویتامین A و ویتامینهای گروه B2 ،B12، میوه و سبزیها باید در غذای سالمندان قرار داده شود که سالمندان به دلیل مشکلات دندان و دستگاه گوارش که با آن روبه رو هستند تمایل چندانی به مصرف کافی میوهها و سبزی در این دوران ندارند.
بوستانی تاکید کرد: آرتروز، فشار خون، بیماریهای قلبی و عروقی، افزایش چربی خون و دیابت ریشه در تغذیه دوران نوجوانی و جوانی دارد که دخترانی که در این دوران تغذیه مناسب و صحیحی دارند زنان سالمتری هستند و فرزندان سالمتری به دنیا میآورند و نسل سالمی را پرورش خواهند داد.
وی اضافه کرد: دخترانی که تمایل زیادی به مصرف فست فودها دارند و به جای مصرف آب، دوغ و شیر از نوشابه استفاده میکنند و به جای استفاده از تنقلات سالم مثل کشمش، نخودچی، بادام، پسته، گردو، کنجد، ذرت، انجیر خشک و خرما از چیپس و پفک که فاقد ارزش غذایی هستند استفاده میکنند، در معرض ابتلا به بیماریهای دوران یائسگی قرار دارند؛ لذا توجه به تغذیه صحیح دختران از دوران کودکی نیز حائز اهمیت است.