شفا آنلاين :عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینکه حذف یارانه 3 دهک بالای جامعه و اختصاص آن به حوزه سلامت شدنی نیست، گفت: طرح چنین موضوعاتی برای حل مشکل کمبود اعتبار حوزه سلامت راه به جایی نخواهد برد زیرا آمار دقیقی از دهکهای بالای جامعه وجود ندارد
به گزارش شفا آنلاين ، شهلا میرگلوی بیات با بیان اینکه کاهش 40 درصدی اعتبارات بهداشتی آسیبهای جدی به حوزه سلامت وارد میکند، افزود: معضل نبود اعتبارات از سال گذشته در کشور روند رو به رشدی داشته به گونهای که در حوزه بهداشت و درمان به ویژه در اجرای برخی طرحها مانند پزشک خانواده با مشکلات دوچندانی روبرو شدهایم.
وی ادامه داد: به طور حتم ادامه این روند چالشهایی در عرصه سلامت مانند پیشگیری از انواع بیماریها و ناتوانی در واکسیناسیونها پدید میآور، به همین سبب اگر مسئولان حوزه سلامت به فکر جبران مسایل مالی و اعتباری نباشند در کنترل بیماریها بسیار ناتوان خواهیم بود.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با تاکید بر ضرورت اختصاص اعتبارات قابل توجه به حوزه سلامت در بودجه سال 93، تصریح کرد: با توجه به اینکه فرصت زیادی تا زمان تقدیم لایحه بودجه 93 به مجلس شورای اسلامی باقی نمانده بنابراین لازم است به مسایل بهداشتی بیش از هرچیز دیگری اهمیت داد زیرا سلامت جامعه بیش از هر چیزی قابل اهمیت بوده و بدونشک باید اعتباراتی ویژه داشته باشند.
میرگلویبیات با انتقاد از اختصاص نیافتن 10 درصد از محل هدفمندی یارانهها به حوزه سلامت و کاهش اعتبارات حوزه سلامت در سال 92، افزود: درابتدا قرار بود بعد از اجرای هدفمندی یارانهها مبلغ 6 هزار میلیارد تومان به حوزه سلامت اختصاص داده شود که متاسفانه اصلا اجرایی نشد.
وی یادآور شد: هدفمندی یارانهها به صورت اصولی و درچارچوب قانون نبود به همین سبب شاهد مشکلات زیادی در این عرصه بودیم؛ هدفمندی یارانهها، بدهی زیادی را برای دولت رقم زد و درآمدی از آن باقی نماند تا صرف حوزه سلامت شود.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با تاکید بر حذف دهکهای بالا از اختصاص یارانه و واریز آن به حوزه سلامت،به خانه ملت گفت: این پیشنهادی بود که از سوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس به دولت داده شد اما دولت هنوز نتوانسته روی این مهم تصمیم قاطعی اتخاذ کند زیرا تعیین دهکهای بالای جامعه کار دشواری محسوب میشود و آماری دقیقی مبنی بر آن وجود ندارد