شفا آنلاین :نباید فرزندان گمان کنند که با حمایت مالی از والدینشان، مشکلات آنها حل میشود، چراکه پدر و مادر آنها پس از فوت همسر یا جدایی ، شبها احساس ترس و روزها دلهره را تجربه میکنند و کسی را برای درد و دل کردن ندارند
به گزارش شفا آنلاین ،سهیل رضایی-روانکاو- با اعلام این مطلب، افزود: فرزندان متاهلی که با ازدواج پدر یا مادر فاقد همسر موافق نیستند، قدرت انطباق با شرایط جدید را ندارند و از ازدواج مجدد والدینشان پیشبینیهای منفی میکنند. آنان فکرمیکنند والدین با ازدواج مجدد به فرد از دست رفته خیانت میکنند. به عنوان نمونه مادر با ازدواج مجدد مرتکب خیانت به شوهر فوت شدهاش میشود، این در حالیست که پدر و مادر پس از فوت یا جدایی از همسرشان احساس تنهایی میکنند.
این روانکاو درباره راههای اصلاح چنین دیدگاهی نسبت به ازدواج مجدد والدین، گفت: فیلمهای سینمایی و سریالها نقش مهمی در این زمینه دارند؛ البته علمای دینی نیز میتوانند از طریق تبلیغات در اصلاح فرهنگ جامع موثر باشند و در کل همه افرادی که در مهندسی و مدیریت روان انسانها نقش دارد، میتوانند در این زمینه موثر عمل کنند.
رضایی درباره نکاتی که افراد مجرد میانسال و زنان و مردانی که پس از فوت همسرشان قصد ازدواج مجدد را دارند، باید رعایت کنند، اظهارکرد: هردو قشر باید توجه داشته باشند که ازدواج در کنار موهبتهایی که به دنبال دارد، موجب بروز برخی فشارهای روانی نیز برای فرد میشوند و این کار اگرچه عبور افراد از تنهایی را در پی دارد ولی درگیریهایی را نیز ممکن است به دنبال داشته باشد. بنابراین لازم است این افراد با نگاه واقعبینانه پیوند زناشویی با دیگری ببندند.
وی با اشاره به افرادی که در صورت طلاق از همسر خود قصد ازدواج مجدد دارند، افزود: آنان پیش از این کار لازم است به مشکلات خود به صورت روانکاوانه و روانشناسانه بپردازند و نقش خود را از شکست رابطه نخستین متوجه شوند، درغیراینصورت فرد مناسبی برای ازدواج کردن نیستند.
رضایی در پایان تاکید کرد: ممکن است برخی افراد میانسال تنها به صرف آنکه برای ازدواج آنها دیر شده است، با دیگری پیوند زناشویی ببندند. این در حالی است که اگر این افراد بدون توجه به ضرورت مسئولیتپذیری پس از ازدواج به این کار مبادرت کردهاند، زندگی مشترک موفقی نخواهند داشت.