کد خبر: ۷۴۳۲۰
تاریخ انتشار: ۰۵:۳۵ - ۰۲ شهريور ۱۳۹۴ - 2015August 24
شفا آنلاین>بیمه و بانک> شاخص های بورس آمریکا و اروپا روز سختی را پشت سر گذاشتند؛ روزی که گزارش های ناامید کننده درباره رشد اقتصادی چین مسبب ناکامی های آن بود و انتشار گزارش هایی درباره ضعف صنایع و عملکرد کارخانجات چینی سرمایه گذاران را در جای جای جهان نگران کرد
به گزارش شفا آنلاین،در ساعت های پایانی روز کاری جمعه دلار آمریکا در مقابل یورو اروپا و ین ژاپن حدود یک درصد کاهش ارزش داشت.

 علت مشخص بود؛ گزارش های ناامید کننده ای از وضعیت فعالیت صنایع دومین اقتصاد بزرگ دنیا به گوش می رسد و سرمایه گذاران نگران وضعیت اقتصاد جهانی در سایه تاثیر سنگین اقتصاد چین هستند. حتی امیدواری بازار به افزایش نرخ بهره از سوی بانک مرکزی آمریکا (فدرال رزرو) در ماه پیش روی میلادی نیز نتوانست از تاثیر بار سنگین ضعف اقتصاد چین روی دوش اقتصاد جهانی بکاهد.

فعالیت های صنعتی چین در ماه آگوست سال جاری میلادی سریع ترین روند ضعف را طی ۶ سال و نیم گذشته تجربه کرد تا سرمایه گذاران با ترس از پیامدهای کندی رشد در دومین اقتصاد جهان به تکاپوی فروش گسترده سهام و کالاهای اولیه خود بیفتند.

شاخص استاندارد اند پورز ۵۰۰ آمریکا بیشترین خسارت روزانه را در حدود ۴ سال گذشته روز جمعه و با پایان معاملات بورس این کشور تجربه کرد؛ خسارتی معادل ۳.۱۸ درصد به میزان ۶۴.۷ واحد تا به یک هزار و ۹۷۱.۰۳ واحد کفایت کند.

سایر شاخص های آمریکا نیز وضع بهتری نداشتند. داوجونز صنعتی ۳.۱۲ درصد معادل ۵۳۰.۸۱ واحد تنزل کرد و در ۱۶ هزار و ۴۵۹.۸۸ واحد ایستاد.

نزدک هم ۱۷۱.۴۵ واحد به نسبت ۳.۵۲ درصد افت داشت تا به ۴ هزار و ۷۰۶.۰۴ واحد قناعت کند.

روز جمعه شاخص های سهام اروپا نیز بدترین وضعیت را در طول ۴ سال گذشته شاهد بود؛ ریزشی که کارشناسان می گویند ناشی از نگرانی های فزاینده درباره اقتصاد چین است.

به گزارش رویترز، سرمایه گذاران در بازارهای اروپایی می گویند وضعیت اقتصادی چین را دارای ثبات کافی نمی دانند و از پیش بینی های کوتاه مدت ناامید کننده درباره وضعیت اقتصادی چین نگرانند.

در پایان روز جمعه شاخص یوروفرست ۳۰۰ ویژه شرکت های بزرگ اروپایی ۳.۴ درصد کاهش یافت و روی یک هزار و ۴۲۷.۱۳ واحد متوقف شد.

این شاخص به پایین ترین سطح از ماه ژانویه رسید و بیشترین ریزش روزانه را از نوامبر ۲۰۱۱ به خود دید؛ زمانی که ۳.۴۴ درصد از ارزش خود را از دست داده بود.

همچنین بیشترین کاهش هفتگی را از آگوست ۲۰۱۱ شاهد بود.

شاخص یورواستاکس ۵۰ ویژه سهام اصلی منطقه یورو نیز ۳.۲ درصد افت کرد.

شاخص داکس آلمان ۳ درصد کاهش یافت و از زمان اوج رونق شاخص در ماه آوریل گذشته نیز حدود ۲۰ درصد سقوط را ثبت کرد.
 
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: