شفا آنلاین - عضو انجمن سرطانشناسی آمریکا گفت: ۳۳ هزار نوع بیماری توسط علم پزشکی در سطح جهان شناخته شده است.
به گزارش شفا آنلاین ، دکتر ناصر پارسا در همایش بیماران خاص، افزود: از مجموع ۳۳ هزار نوع بیماری که توسط علم پزشکی در سطح جهان شناخته شده تنها پنج تا شش هزار مورد آن معالجه میشوند.
وی افزود: بیماری زاییده محیط زیست است و این بیماریها به صورت واگیر، غیرواگیر بوده و برخی با دارو برطرف و برخی دیگر خساراتی بر بیمار وارد می کنند.
عضو انجمن سرطانشناسی آمریکا اظهار کرد: ضرر بیماریهایی مانند ام اس، سرطان را با دارو نمیتوان به بیمار برگرداند و تنها برای جلوگیری از این ضررها باید پیشگیری را مقدم بر درمان دانست.
پارسا تصریح کرد: در مورد سرطانها ۵۰ درصد آنها اگر به موقع تشخیص داده شوند درمان میشوند و این تشخیص به موقع نیازمند چکاب هر ساله فرد از نظر سلامت است.
وی اضافه کرد: باید به کودکان از سن پایین یاد داد که با خواص میوهها و سبزیجات آشنا شوند و با تحقیق در اینترنت در مسیر استفاده صحیح از مواد غذایی گام بردارند.
این پروفسور با بیان اینکه امنیت و سلامت مهمترین عوامل لازم برای یک زندگی است و بدون این دو مقوله آزادی مفهوم ندارد، گفت: با توسعه علم پزشکی توانستهایم طول عمر بشر را در ۵۰ سال گذشته ۳۳ سال افزایش دهیم و اکنون ۵۰ درصد مردم آمریکا بالای ۸۲ سال عمر میکنند و این افراد در سن ۶۲ سال بازنشسته و به مصرف کننده تبدیل میشوند.
وی افزود: این قشر از افراد دارای چهار بیماری عمده قلب و عروق، سرطان و دیابت بوده و ۸۵ درصد بیماران سرطانی بالای۶۰ سال هستند.
عضو انجمن سرطانشناسی آمریکا اظهار کرد: اکنون جمعیت دنیا 7 میلیارد و نیم است و تا ۵۰ سال دیگر این جمعیت به ۱۲ میلیارد میرسد که جمعیت ۶۰ سال به بالای آن 3 میلیارد نفر را شامل خواهد شد که مصرف کننده و دارای 4 بیماری مهم هستند و هزینههای بالایی از درمان را به خود اختصاص خواهند داد.