شفا آنلاين -عنصر سدیم در نمک طعام به عنوان یک عامل خطر ساز فشار خون شناخته شده است اما نتایج یک مطالعه که به تازگی انجام شده است، نشان می دهد که کلراید از دیگر عناصر نمک در ابتلای فرد به فشار خون بسیار موثر است
تحقیقات محققان دانشگاه گلاسگو اسکاتلند نشان می دهد که سطح کلراید در خون یک عامل مستقل در مرگ و میر افراد مبتلا به فشار خون است.
تاکنون دانشمندان توجه کمی به نقش کلراید در فشار خون داشته اند.
پس از تجزیه و تحلیل اطلاعات تقریبا ۱۳ هزار بیمار مبتلا به فشار خون که در طول ۳۵ سال مورد توجه قرار گرفته اند، محققان متوجه شدند که سطوح زیاد کلراید در بدن موجب خطر بیشتر مرگ و میر و ابتلا به بیماری قلبی و عروقی می شود.
با این وجود، دکتر «ساندوش پادمانابهان» از دانشگاه گلاسگو گفت: برای پی بردن به ارتباط دقیق میان کلراید و خطر سلامتی به مطالعات بیشتری نیاز است.